Sorj Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Arkadaşlar avatürk saolsun sayesinde alabildiğim bir mmorpg (everquest).cok güzel bir oyun eskiden 45 milyona satılan eq pek rehabet görmediği icin simdi 29 milyona satılıyor bence kaçırılmayacak bir fırsat bi gelin pişman olmiyacağınızdan eminim hatta yanında bi oyun daha alın 3. oyun bedava! ayrıca oyunda size verilen kodla Pop yani plane of power expansion pack inide bedavaya getiriyorsunuz sansınıza ne cıkarsa...(bilmiyorum ama frp kitabı hediye ediyolar kod sayesinde)Ürünün Adresi bence bi alıp deneyin derim gerçekten cok güzel bir oyun ilk ayı bedava Eğer alıcaksanız Sizi antonyo bayle a bekliyorum (yazılışı böyle değil =) türkçesi bu)Her türlü sorununuzu söyleyebilirsiniz Eq yardım sitesi(race classlar falan var) Eq Forumları Tr ayrıca 29 milyona Everquest+the ruins of kunark+the scaars of velious ve the shadow of luclin expansion seti alıyorsunuz Gittikçe azalmışısız 4 5 kisi online oluyor maximum eskiden 16 17 idi dahada coğalacak diye seviniyorduk ki bi baktık okuldu oss hazırlık vs vs olayı bitirdi ve biizde 4 5 kisi kaldık gelin bir deneyin gerçekten cok hoşbir oyun[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 eq sux :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 olurmu eq sux eq kadar güzel oyun yok[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bütün MMORPG'ler güzeldir. Hepsini birden oynayamadığımız için (zaman + para) ne yazıkki birini seçmek zorunda kalıyoruz. Ben kılıçlardan büyülerden vs'den haz etmiyorum. Swg çıkmadan önce Ao oynuyodum. Şimdi swg deyim mutluyum. :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ya arkadaşlar tamam lütfen abuqe sabuqe msglar atmayalım diyorum almak isteyenler icin cok iyi bir fırsat 29 milyona başka nerden bulucak[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 daoc almıştım ordan belki swg alırım gene 3. bedavaysa bişi daha alırım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 3. chrome veriolar[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 eq suxx swg en iisi bence su anda ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 abi cogu avatürk ü takip ediyor ama cok az ilgi var[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Erutan cici avaturkte calısıyorsan yada babanın falansa soyle yardımcı oluruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 haa calısıyorum :P yok be everquest cok az ilgi gördü nedense eq playerlarını coğaltmaya calısıyorum *!selo gibi laf eder* kendi çapımızda uğraşıyoruz işte[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Erutan, 08 December 2003 17:53 tarihinde demiş ki: haa calısıyorum :P yok be everquest cok az ilgi gördü nedense eq playerlarını coğaltmaya calısıyorum *!selo gibi laf eder* kendi çapımızda uğraşıyoruz işte[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? löl :lol: Frp-tr.net Aysikyu [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 benide sarmadı eq gerçi bakmayın bana multi oyun oynayamadığım için böyle diyorum :P(net yok heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar