Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMorpg mi arıyorsunuz? kesinlikle bakın!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar avatürk saolsun sayesinde alabildiğim bir mmorpg (everquest).cok güzel bir oyun eskiden 45 milyona satılan eq pek rehabet görmediği icin simdi 29 milyona satılıyor bence kaçırılmayacak bir fırsat bi gelin pişman olmiyacağınızdan eminim hatta yanında bi oyun daha alın 3. oyun bedava! ayrıca oyunda size verilen kodla Pop yani plane of power expansion pack inide bedavaya getiriyorsunuz sansınıza ne cıkarsa...(bilmiyorum ama frp kitabı hediye ediyolar kod sayesinde)Ürünün Adresi
bence bi alıp deneyin derim gerçekten cok güzel bir oyun ilk ayı bedava

Eğer alıcaksanız Sizi antonyo bayle a bekliyorum (yazılışı böyle değil =) türkçesi bu)Her türlü sorununuzu söyleyebilirsiniz

Eq yardım sitesi(race classlar falan var)
Eq Forumları Tr
ayrıca 29 milyona
Everquest+the ruins of kunark+the scaars of velious ve the shadow of luclin expansion seti alıyorsunuz

Gittikçe azalmışısız 4 5 kisi online oluyor maximum eskiden 16 17 idi dahada coğalacak diye seviniyorduk ki bi baktık okuldu oss hazırlık vs vs olayı bitirdi ve biizde 4 5 kisi kaldık
gelin bir deneyin gerçekten cok hoşbir oyun[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün MMORPG'ler güzeldir. Hepsini birden oynayamadığımız için (zaman + para) ne yazıkki birini seçmek zorunda kalıyoruz. Ben kılıçlardan büyülerden vs'den haz etmiyorum. Swg çıkmadan önce Ao oynuyodum. Şimdi swg deyim mutluyum. :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 08 December 2003 17:53 tarihinde demiş ki:
haa calısıyorum :P yok be everquest cok az ilgi gördü nedense eq playerlarını coğaltmaya calısıyorum

*!selo gibi laf eder*

kendi çapımızda uğraşıyoruz işte[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?

löl :lol:
Frp-tr.net
Aysikyu
[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...