emokid Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 okulda muzikte davul'u yani bateri enstürmanını tanıtma görevini aldım bana biryer davulun kısımlarını bulurmusun mesela numaralaı olsun mesela zilin üzerinde 1 yazdın bu crash falan diye nette bulamadım nerden bulurum örnek 2:mesela kick in üzerinde 7 yazsın 7 numara kick yazsın altında[hline]Gözlerini ufka çevirdi.Zaman kimseyi beklemezdi.Ve artık gitmeliydi.Zamanın hükümdarlığı altındaki diğer ülkelere doğru.Öyküler,ezgiler ve yüreği ona ihanet etmemişti henüz.Hala yeniden başlayabilirdi.Her sona eriş aslında yeni bir başlangıçtı...
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 nası yani bole bi resim mi arıyosun? anlamadım ki
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 kendin yapsana photoshopla falan
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 blind guardianın sitesine giriosun önce www.blind-guardian.net ordan group memberlarına giriosun..baterist arkadaşa tıklıosun...orda bir download linki var onu dl ediosun..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 la bu kim emokid gelmiş bi tane heuh[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Öne çıkan mesajlar