zaradene Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Nebuladan kına geldi artık lag,serverın geri alınmassı,gmlerin kendini kral zannetmesi vs vs... osi trial uyelik nerden bulabilirim sadece gezmek etrafa göz atmak için.Ondan sonrada uye olmayı dusunuyorum kafama yatarsa Lutfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bastan free shardda oynaman hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Ozeline attım bır code. Dene bakalım. O bahsettıgın shardda ve benzerlerınde gecırdıgın zamana yazık. Kaydını www.uo.com dan yapabılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaradene Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bullet cok saol ama hangi bolumden kayıt yapcam hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaradene Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 tamam kayıt oldum uogatewayden de serverı buldum ama kabul etmiyo nickle sifreyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaradene Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ya tamam herseyi yaptım :))) uye de oldum ama giremiyorum su an acaba bi belli zamanı mı var? yani kayıttan 2 saat sonra falan mı girilebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Uogateway kullanmayacaksın, client.exe den baglanacaksın uo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaradene Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 tamam ama yinede olmuyo username password hatası veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 butun patchler yuklendımı ? Bazen tekrardan yuklemek ıcap edebılıyor uo 'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaradene Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 hımm ya biriyle konustum bende second age yuklu sanırım age of shadow almak lazımmıs sende icq varsa özele atsana konusalım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Maalesef baglanmıyor icq bır turlu bende, ama aos sart degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaradene Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 yok hoca patchte yaptım bana mısın demedi account acılma suresi falan mı var cunku accountum var gozukuyo ama giiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Hayır hemen acılıyor. Tekrar yuklemen gerekebılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 free serverların bazılarının baglantı programlarını kurunca osinin orjinal login dosyasını degistiriyor sorun ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 login.cfg ye bunları yaz loginserver=login.owo.com,7775 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaradene Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yok olmadı yine zaten yazıyomuş loginserver=login.owo.com,7775 olayı pufff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar