Catscratch Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ya ehehhe hatırlayan varsa Romans 7. bölümü nasıl geçtiğini anlatabilirmi. Azçok hatırlayana hatırlatabilirim bölümü.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ben Romalıları ve Mısırlılıarı bitirmiştim. Anlat bir bölümü, belki hatırlarım.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 7. bölümde sağ ortada başlıosun. Sol ortaya doğru incecik bi yol var. Tek kişi geçebilen. O yol mısırlılara açılıo. Alttada Asyalılar var adada. Ama şöyle bişi var bölümün briefing'indeki map ile oyundaki map uymuo birbirine. Brifingdeki mapte Asyalıların olduğu alttaki kısım sağdan bizim olduğumuz yere bağlanıo. aynen soldanda mısırlılara bağlanıo. Brifingde M diye gösterdiği denize çıkışı sağla dio. RA2 var hemen solunda onu yık diyo ondan sonrasını asyalılar halletcek dio. Ben gidiom mısırı silip süpürüom oyun bitmio gidip asyalıları silip süpürüom gemilerle çıkartma yaparak gene bitmio. Asyalılar olayı halletcek dio ama asyalılar bir adada :D Ayrıca zaten çoğu map'te mesela seni S olarak gösterio ama gösterdiği yerde başlamıosun tamamen ters. İstiosan map'in resmini gösteriim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Ahanda brifing ekranı Ahanda bu da oyun içindeki map[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Neyse geçtim o bölümü. Baydırıcı bir bölüm aslında. Sola doğru o ince yol kısmına kadar olan yeri temizleyince bitio. Ama herif sana sürekli koca bir ordu gönderio. En baydırıcı bölüm buydu. Son bölüm acaip kolay. İlk oynadığımdada ilk önce o kısmı temizlemiştim neden you've won yazmamıştı acaba garibime gitti[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 konuyla direkt alakası yok ama settlers 3 sux :P settlers 2 derim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Olsun yaw, konu doygunluğa ulaştı zaten. Sorunu kendi kendime çözdüm. Bu arada Romalılarla bitirince asyalıları ve mısırlıları temsil eden tanrılar badana boya yapıo galaksiye heheheheh.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar