can Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Knicks-Nuggets:95-88 Magic-Hawks:105-102 Celtics-Cleveland:105-98 Nets-Grizzlies:63-110 Pacers-Bulls:75-86 Lakers-Blazers:108-112 Suns-Clippers:91-106 bunlar bombalar. ayrıca; spurs-rockets:86-73 ve bu maçta hidayet sanırım yıldız olmuş. :D 13 sayı, 7 rebound, 1 asist yapmış, 29 dakika oynamış. ve şu anda günün fotoğrafı kısmında onun fotoğrafı var NBA'in sitesinde... T-Mac 30 sayı, 6 rebound, 7 asistle oynamış. Paul Pierce 41 sayı, 9 rebound, 6 asistle oynamış. LeBron James:37 sayı, 3 rebound, 4 asist Lakers'ta da Kobe azmasına rağmen Blazers almış. helal olsun..[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 lakers blazers'a yenilmi$ mi ohareaahaa ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 aha dallasa yenildi blazersa yenildi daha yenilsin gitsin kahrolsun sevmiorum lakersı :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 nets maçı çok bomba olmuş hani yener yenilir de kiddin takımından böle bişey beklenmez[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 [b]harbıden hee abı nasıl yanılır laker's blazers a $a$tim :D[hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 eh, NBA'in en kotu takimlarinin bile normalde gercekten cok guclu takimlar oldugunu unutmamaliyiz, her takimin kendi capinda bir iki yildizi var. spor'da her$ey olanaliklidir. zamaninda galatasaray'a avrupa'da guluyorlardi, $imdi allah diyolar. :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 öeahhh ne maçlar olmuş öle memphis'e de helal olsun iyi fark atmış netse[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 benim için bi iyi haber bi kötü lakers ın yenilmesine acaip sevindim hele üst üste 2 kere olmasına daha da sevindim ama bi nets taraftarı olarak çüktüm kaldım o kadar fark nası yenir anlamıyorum ben de diodum tam toparlanmaya başlıolar tam bi seri yakalıolardı ki öküz gibi fark yemişler tabi grizzles acaip bi akşam geçirmiş fg ları %62 3lük %50 bi kidd rezil gibi oynayınca 0-4 3lük 4-14 fg olmadı asist yapsın o da yok 6 da kalmış bu sonuçta kaçınılmaz ama ne olursa olsun bu sene nba güzel gidio hele orta batı grubu süper lakers da biraz frenlenirse çok güzel bi sezon olur[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 lig nası olursa olsun bence yine şöle jordan'ın olduğu zamanlardaki gibi bi playoff seyredebileceğimizi bu sezon da zannetmiyorum[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 jordan yok, ama kobe'si var tracy'si var vince'i var bir suru yildiz var. o zamanlardan daha renkli play-off'lar olur bence bu sezon.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar