karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Abi kapanıp Duruyo bilgisayar abi 30 saniyem kaldı çabuk yazcam nasıl durur lan bu xp yeni aldım bilgisayarı deli olcam kapanıyo kapanıyıo HUIYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Öncelikle bunu okuduktan sonra internet bağlantını kes.Kablo ise kablosunu çıkart vs. Sonra regedit'e girip Softwaredan microsoft ordanda windows'u bul. Run'da MSBLAST.EXE olacak onu sil. Sonra bağlan internete fixer'ı bul çek uygula...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Fixer için[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 konu içi konuları konu dışına açmayınız. derd,n olduğu zaman donanım & yazılıma baksaydın zaten cevabını bulacaktın ayrıca. neyse, oraya şutluyorum, oranın devamlıları zaten eski konunun linkini verirler bi çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 o 30 snde svchost hatasi veriyor ..."svchost.exe sorunsali" diye arat [hline](bkz: aramak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 svchost.exe hatası bende de verip duruyor, nedir bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Herkese teşekkür ederim... düzeldi... said: Emaleth, 14 December 2003 15:35 tarihinde demiş ki: konu içi konuları konu dışına açmayınız. derd,n olduğu zaman donanım & yazılıma baksaydın zaten cevabını bulacaktın ayrıca. neyse, oraya şutluyorum, oranın devamlıları zaten eski konunun linkini verirler bi çabuk. ema tamam haklısın da konu dışına açmasaydım çabuk cevap alamazdım bu 1 60 saniyem var zaten tek refresh 60 saniye sürüyo :P bayaa bi uğraş olurdu... aratmaya daha giremeden restart oluyo zaten bilgisayar ne yapayım ki? aratmak kolay bişiy değil :)[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: karpuz, 14 December 2003 15:10 tarihinde demiş ki: abi 30 saniyem kaldı çabuk yazcam nasıl durur lan bu xp yeni aldım bilgisayarı deli olcam kapanıyo kapanıyıo HUIYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa aheuhauheauhea[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 svc win2k da networkle ilgili bi bzrt olmasi lazim. ben komple iptal etmistim o servisi, gayet rahat icqmu da aciyodum swg de oynuyodum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar