WhiteRobe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bugün Silent Hill 3 ü aldım beyler ama gelenek bozulmadı ve sorun çıkardı.Üstelik iki ayrı yerden aldım oyunları.Yüklenirken cd 2 yi istiyor ve arkasından oyunu yüklediği klasörde arc.arc adlı bir dosyayı bulamadıpını söyleyip yükleme iptal oluyor.Baktım cd 1 in icinede 2 nin icinede öyle bir dosya yok .Nasıl yükleyecek ki zaten en başta benim bilgisayarıma ve yüklenirken klasöre baktığımda dosya 0 kb gözüküyor.Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Cd-Rom hatası olabilir ben pek ii bilmem Cd-romları ama okumamıs daha dorusu okuyamamıs olabilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bende gidip alıcam lotr:rotk calışmadı oda çalışmassa aglarım[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 acaba windowsun yüklü olduğu kısma yüklense sorun çözülürmü veya bir arkadaş bana o arc.arc adlı dosyayı gönderse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Nası oynuyosunuz şu oyunu ya benim ödüm patlıyor :D[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar