-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Europada oynamaya başlayan bi kaç kişi var sanırım pingler nasıl şu an bende atl-europa ikiside 500 küsür ping veriyo 6-7 aydır girmiyorum ama bi ara europada pingler iyi diye okumuştum,son zamanlarda nasıl ve güvenilirmi yani bugün 150 ping verip sonra 2-3 ay 600 ping verdiği oluyomu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 hoşgeldin mandrake, pingler bu aralar dengesiz sanıyorum 1-2 hafta önce değişti.en stabil dial up larda.kabloda,dsl dede düzelir heralde.böyle oynamalar oluyor.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 2-3 saat once 500 du ping suan 190 izmir kablo bu arada ama login serveri bozulmus eunungirilmiyo suan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 haklısın. yaklaşık 4 ay önce falan europa'dan 90 ping alıyordum atlantic de fena değildi ama hiçbirzaman güven olmuyor pinglere.bende europa 1700 birkaç haftadır. atlantic de nadiren 500'ün altına düşüyor. ama işyerinde adsl var. sık sık 150 ping alıyorum europa'dan. ama ona da güven olmuyor pat diye 600 oluveriyor 1 gün boyunca mesela. berbat ettiler ne yaptılarsa. düzelmesini beklemekten başka çaremiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar