Obscura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sen yıne çık dışarı gez ya nolcak evde oturunca bende pansiyon gibi kulanıorum valla yatmadan yatmaya giriorum[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Llama, 14 December 2003 02:09 tarihinde demiş ki: fakıt gecmedıgı zaman cıkıcaksın bı tur atıp yıne gelıceksın oyle asosyel olupta butungun tv basında oldurmıyecegım gunumu[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bornovanın nersi hocam kucukpark tarafı mı ?[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Cewbını ozel msg at istersen.. Ben ömsg atcaktım yanlışlık olmuş... Ömsg atarsın bana...[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar