Odune Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 herhangi bir siteye girdiğimde eğer site açılmazsa direkt olarak internet optimizer sayfası açılıyor bunu nasıl iptal edebilirim??? nerden silebilirim.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 program ekle/kaldır'da internet optimizer diye bir program var, onu kaldır hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Spybot adlı programı yükle ve temizlet, sende spyware var.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 peradur'un dediğini yap , ayrica hala devam ediosa temp. int. files 'da cookie ve dll gibi dosyalari var , manuel olarak onlari sil ... çünkü alert sayfa bulamayinca direk HDD'de temp'in içinde ki o dosyaya re direct edio oradan da search engine'e...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: hired_gun, 13 December 2003 01:56 tarihinde demiş ki: peradur'un dediğini yap , ayrica hala devam ediosa temp. int. files 'da cookie ve dll gibi dosyalari var , manuel olarak onlari sil ... çünkü alert sayfa bulamayinca direk HDD'de temp'in içinde ki o dosyaya re direct edio oradan da search engine'e...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır dediğin gibi yaptım ama hala aynı sayfa açılıyo reg edittende bulamadım internet optimizer olayını ayrıca spy ware olduğunuda zannetmiyorum. ace utils ve as-aware kullanıyorum haftada bir ve bir sorun oduğunu göstermedi[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 valla uninst edip temp. deki filelari da sildikten sonra hala duruyosa tüm hdd ni arat ( ben tüm temp dosyalarimi tek tek okumuştum ... ) .... ayrica tools/internet options/ advanced 'de searc in adress bar die bi seçenek var onu da NEVER yapiver..[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar