jacabo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 sole eskı bır nokebook almak ıstıyorum p3 yada p2 de olabılır ısıme yaracak ozeelıkler olsun oyun mayun oynamak ıstemıyorum cunku onda eger leınde olan warsa konusak[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ayri başlik açmayayim .. bende burada siraya giriyorum ... :P sadece autocad 2000 ve office çaliştirsin ban fazlazi ile yetecek ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ehe bende ıste ole bı haz alayım bıde az uz ısımı gorsun yeter[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KraL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 üzgünüm bende var ama daha elime geçmedi pardon beyler hepinizle özel den görüşüyoruz sizi beklitiyorum ama sony notebook var tamirde gelince 600$ a satıcam özelliklerini yazmıştım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar