Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abi ne bu altar tutkusu yawww

_HannibaL_

Öne çıkan mesajlar

walla şu ilk 5 amele ile altar yaptıranları hiç anlamıyom. altarı yaptırıyon heroyu çıkarıyon sonra bekle allah bekle . ancak askerlerin çıktıktan sonra creep e gidiyon. ozaman ne acelesi var altar kurmanın. ama orc lara lafım yok. çıkra tauren i aurasıyla coşturursun ameleleri. bazı haritalarda da gereklidir hero ama örneğin 5-6 tane archer yaptıktan sonra hero yu yapsak daha iyi olur diye düşünüyom. yani ilk olarak moonwel ve aow kurulması gerekmezmi? lütfen açıklayın...[hline]Now my blind eyes see what others cannnot!
Sosyal ağlarda paylaş

Nedenmı boyle yapıyoruz su sebeple yapıyoruz cok bast bır buıld order soylıyım sana -kı hıc sevmem buıld order olayını-
Ben Night Elfle
Ilk 5 ameleden bırı moon well dıgerı altar
gerıye kalan 3 wısp gold
Ilk cıkan wısp gold
Ikıncı cıkan wısp wooda
3. wısp wooda
Bu sırada moonwell bıter onla ancıent of war
hemen ardından altar bıter. O wısplede madenı 5 lerersın.

Bu sekıdle oynarsan herocıkmak uzereyken sen ılk archerı tamalamak uzeresındır yanı beklemezsın pek. Keeper of the Grove amcadsa ılk creeplerı treatnlar sayesınde yanlzıca 1 archla alabılıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben friends diye bi map te oynuyom. orada değil 1 archer la 5-6 archerla bile zor creep yaparsın. level6 dire wolf+2 tane level 4 wolf var en kolayından. o yüzden ben barracksı önce yapıyom... ama lost temple da filan yalnız hero ile bile creep yaparsın.[hline]Now my blind eyes see what others cannnot!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...