jarjar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sizin yüce tecrübelerinizden biraz faydalanmak istiyorum ben bilgisayarı upgrade ettirmeyi düşünüorm sizce elimde 800 euro/dolar ne cinsten satıolar :) varsa ve sadece kasayı değiştirecek olacaksam paket olarak ne önerirsiziniz ama AMD almayı düşünmüyorm / uzun süre beni idare etsin ytr =)[hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 adam mı oldun da pc'ni upgrade etcen lan!?! amd al olm en kralı[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 zaman bulursam etmeyi düşünüorm işte ama araştırma yapmak geerek eheh amd almıcam işte[hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar