Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi [foto]

Volfied

Öne çıkan mesajlar

gene okuldan geldim, bi haller oldu ve direk biiskletime atlaytip ciktim sahilyoluna
tam geri donecem, cimlerin arasinda bi tumsekte yatan bi arkadas gordum
tabi bisikletimi durdurmam kamerayi cikarmam ve bi kac pozunun yakalamam an oldu.
Pozlardan sadece birini koydum, dierleri kotyu cunku
resim cok buyuk o yuzden dikkatli olun hehe
bu adresi resmin
http://www.doyanakadar.com/volfied/kedi.jpg

bu da resim:
[hline]Lights out,
. As you hit the ground...

Sosyal ağlarda paylaş

yanlız nasıl durmus o oyle warya korktum bır an tırmalıycak die:D
bizim evdede 3 tane var isimleri duyunca yarılcaksınız:D
1)Mırnık
2)Tırmık
3)Kırpık

kendım bıle yazarken yarıldım...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:
"We Don't Scare Yet,We Never Scare"
Lord British|Order Leader

[u]GaLaTaSaraY

Sosyal ağlarda paylaş

eneee pek de sekermishh.. bide photoshop da gozleri clearlican varya cirlop cirlopp..[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

volfi makinen çok kaliteliymiş. Benim birkaç ihtiyacım var acaba yardım edebilir misin? Bana 2-3 çeşit halı (sizin evdekiler olur mesela) vs. gibi ev içi yer textureları lazım yüksek çözünürlük'te.. Ve de kendini tekrarladığında belli olmaması tercihimdir (seamless).. Yardımcı olursan çok sevinirim.[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

wolfcum bitanem cnm benim ... hakkısın... resim öle original halde paha biçilmez olur tabe... ama bide şöle düşündek.. sen bunu çektin ve maneviyat olarak çok değerli e bide ben üstünde çalıştım, hele bidse sen benim çalışmalarımı mseviosan maneviyak X2 olmasmı.. wolfy çekmiş dragon editlemiş... bu hafta sonu eve gitmicem gitseydim çok şeker şeylşer yapmak isterdim bu resme.. nese salık osssun ehe :D...[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 12 December 2003 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...