The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 yaktıyle boyle bısı yapamamıstım ıcımde kalmıstı ... uzun sure sakladım bununlada yasayabılırım dıyordum ... ama bugun vazgectım ... ahah merhabelar ben geldım ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Alıntıla
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Selam.. Bende yeni geldim sende bana 'selam 'söle bakiim.. :)[hline]ilk o vardı kalhiae koç Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hos geldın[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Alıntıla
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 selam Kalhiae[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ikinizde hoşgeldiniz[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Alıntıla
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ne zaman gittin , ne zaman geldim Deluciayalım benim.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Alıntıla
pito_tupu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 slm kardeş:)[hline]Trahit sua quemque voluptas Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 hoj geldin ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Alıntıla
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Hoşgeldin[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.