Aegean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 eskiden klibini izlemiştim abudik gubudik haraketleri vardı, muzik felan saçma gelirdi ama şimdilerde deli oluyorum bu ne güzel bir sestir yarabbim, neyse tavsiyelerinizi alayım lütfen[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 aklın başına gelmiş. bu iyi. öncelikle dancer in the dark filmini izle. sonra onun soundtrackini al. gerisi gelir.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
edi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ben de debut adli albumunu siddetle tavsiye ederim
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 dur dur şimdilik albüm tavsiyesi yok. önce bi teyzeye iyice hayran kalsın sonra... ;)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 aurora yı indirdim biraz önce, kendimden geçmiş bulunmaktayım, bi de bi şarkısı var bjork ün this...beautiful view... from top of the.. mountain gibi bi söz geçiyo parçada o parçanın da ismini reca edebilermiyim :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 hyperballad!! yok böyle bi parçaaa[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
melun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 'all is full of love' diye bi parcasi vardir, muhtesemdir.
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 tom yorke la bi düeti vardı şarkıyı hatırlayamadım =([hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 hatırladım Björk & Thom Yorke - I've Seen All it bu arda radioheadin solisti olan thom yorke abimiz =)[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Öne çıkan mesajlar