Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 [11 Aralik 2003 - 19:37] Sabaha kadar online'im multiplayer olarak Diablo II: Lord of Destruction oynayacak 'EDITSIZ' karaktere sahip delikanlilar araniyor... Mevcut ki$iler icq'ma gelsin. ICQ: 216368[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ben seninle Sabaha kadar değil, istediğin kadar, hatta yıllarca LOD oynayabilirim ama burada net bağlantısı malesef yok. Hafta sonu bir ara pm den falan ulaşırım sana...[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 beklerim ;)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Multi char'ım yok. Dialup'um. Legit takılırım. Ama şu sıralar sadece cuma akşamı 2 saat kadar ve cumartesi akşamından pazar akşamına kadar boşum :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ufff aglamak istiyorum. diablo 2 oynayacak bi allahin kulu yok :([hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 herturlu pvp ye hazirim level 79 barbarian Ryrena[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ha tabi battle netse char yok ama char bulmak kolay lan game rahatlikla oynarim ip den bağlanarak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 oynamak isteyenler bu gece (12 Aralik 2003) 10.30'dan sonra ip 'd2quaxis.dynip.com' adresine baglanabilirler. not: zorluk derecesi 'Nightmare'[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ben oynarım 1.10s war bnde ama olur mu[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar