Roberto123 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Şimdi ben ve bir arkadaşım daoc a başlıcaz.. Büyük ihtimal albion ırkından olucaz.. Soracıma europe versiyonunu alıcaz.. Şimdi oyunu nerden bulabilirim... Türklerle oyunda nası iletişim kurabilirim..(Ayrıca türklerin en çok olduğu server ı sölerseniz ii olur us de daha çoksa us kutusuda alabiliriz) Yeni başladığımız için Yardım edicek Türklerin isimlerini rica edebilirmiyim:)) Bide şunu sormak istiorum uo daki gibi ezik lamer veya aç insanlar burdada varmı??(umarım yoktur..) paranın uo daki gibi insanları kendine taptıracak kadar önemi varmı..?? (yoksa önemli olan dostluk kardeşlikmi..) İcq filan verirseniz ben size ulaşırım yardımlar için şimdiden sağolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roberto123 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bide sormayı unuttum ping durumları nerde nası 64k cable var(bi üstünü veriolar 128 le balanıorum:PP) iyi bi bağlantı elde edermiyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 balantın iyi olur zannedersem ama bazen cable ın sorunları oluo we lag oluo vs. zannedersem us teki kay de daha fazla türk war ama eu excalibur da 10 15 tane war türk fakat bunların bazıları alb de bazıları hibde bende hibernia dayım Nick Lorand eğer hibi seçerseniz yardımcı olurum boş zamanlarımda ama hibernia seçmiceksiniz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roberto123 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bu oyunu nerden elde edebiliriz avaturk e baktım da göremedim sitesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 avaturk den alirsin us versiyonunu alirsin. eu versiyonunu alacaksan imzama bakabilirsin hibernia ya gelirsen yardimci oluruz. secim sana kalmish albion yada hibernia :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep LvL 42 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 satilik eu EXCALIBUR hibernia accountu rr7l1 warden+master spellcrafter (biraz para biraz item) Kadıkoy/Istanbul[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 gelir abi 5 gün icerisinde filan... Halit olm ne yapiorsun ?[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar