OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ya ultimanın osi'yi yeni indirdim... Ve inanın hakkında hiçbir fikrim yok! Ama çok eğlenceli olduğunu duydum oynamak istiyorum. Şimdi bunu nasıl oynayacağımı bana 5 yaşındaki bi çocuğa anlatırmış gibi anlatmanızı rica etsem abartmış olmam inşallah:) Neyse şimdiden saolun[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... [Bu mesaj OhtarNall tarafından 13 December 2003 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Arkadaşlar hiç ilgilenen yok mu? Valla hevesle de internette arayıp bulup 2-3 saatte indirdim. Biri yardım etsin.[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Anladıysam ne oliyim? Ultima yı mı indirdin? Osiyi mi? Osiyi indirdiysen bu program gibi bişi deil ki öle dw edesin. Ultimayı indirdiysen 2-3 saatte biticek bişi deil uo ?[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Age of Shadow u indirdim. Ya 600 küsür MB değil mi? Onu indirdim işte[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... [Bu mesaj OhtarNall tarafından 13 December 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 http://www.ultimatr.com ilk önce burayı iyice oku daha sonra anlayamadığın yerleri sor.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Boş ver, vazgeçtim zaten... Kurulmuyo melet. Yazı yerine soru işareti çıkıyo kurarken. Bi halt anlamadım.Kurmadı.Neyse artık CDsini falan bulursam ilgilenirim artık.[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar