Gallant Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Bilgisayarı değiştirdim. Ekran kartı olarak tornado 128mb gf4 mx440 aldım. Ancak windowsta kullanılan bütün fontlarım özellikle yüksek çözünürlükte bozuk gözüküyor. Yeni ekran kartı sürücülerini indirdim, directx9 kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 işletim sistemin ne ??? sağklickleyip özellikler(properties) de görünüm (apearance) içinden fontlarin boyutlarini değiştirebilio olman lazim ... belki büyütmek işine yarar[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Windowstaki bozulmadıysa IE de ->View -> Text Size.. Bende bu bozulmustu bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Pek boyut ile ilgili bir olay değil daha çok fontlar yüzeyin üzerine kazınmış gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar