Gilth Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Arkadaslar neden bu kadar bencilsiniz anlayamiyorum. Su anda herkes Daoc'u para odemeden internetten download ederek italy test serverlerinde yada herhangi bir serverde oynayabiliyor ama kimse birbirine yardim etmek istemiyor , Neden bu kadar bencilsiniz? Yazin suraya adam gibi nasil download edildigini ve neler yapmamiz gerektigini de herkes yararlansin benim gibi bi kere de 50 Euro odeyemeyenler de bari test serverlerinde oynasin. Yani bu bu kadarmi zor? Lutfen bencil olmayin arkadaslar herkes oynasin herkes ogrensin bu zaten yasak birsey degil internet daoc'un gercek italyan sitesinde verildigine gore. icq:85184038 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bi saf sen kalmisin nediyim 10000 kere yazdik ayni seyi sen okumadiysan biz neyapalim suanki acik topiclerden birindede yazili yani...[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 hatta acik forumda sen soru sormusun bende yazmisim cevabini millete laf atmadan once 2 dk arastir[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=29420[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: [Bu mesaj daverc tarafından 11 Mart 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 daverc naber abi format atıldı makinaya cillop gibi simdi FISTIK FISTIK takılıodu simdi gık cıkmıo makinadan ehehe gelıom yarın daoc a ehehehe paralı oynamaya karar verdim : )))) testte kasam 15 gün :)[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Baylar ozur dilerim orayi gormemisim o topici okumustum fakat baya once tekrardan okumak aklima gelmemis genede tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar