sgecca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 sad o iş parayla olmaz ben smuggler kasarım seenone ile zaten o zamana kadar qi ye de çıkmış olur holo onu da seenone a vericem yani kasmak olmaz benim için pek zevk olur 9 ocaktan sonra staj da bitiyo 24 saatlik günde 25 saat oynıycam valla yani çok az kaldı müthiş iki karakter geliyo oyuna. biri zaten oldu sıra oburunde.... :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ehehe hadi bakalim. bu arada sine cevaben, expansion pack de devler oyun cikmadan once yaptıgı acıklamalarda swg de su ankı goruntuyu ve kullanımı anlatırken, expansıon ıcın sole demıslerdı. swg oynarken normal fps oyunlarında oldugu gıbı reflekse ıhtıyacınız yok, karakterlerınız yarı otomatıuk olarak ıs gorecekler dıyordu, ancak space expansıonda durum bıraz daha farklı olacak ve reflekslerınıze daha cok ıhtıyacınız olacak denılıyordu ve bunun ılgılı bazı ufak tefek acıklamalar yepıyordu, buradan hareketle soace expansıonun oynanısı muhtemelen su an oynadıgımız swg den farklı olacak ve fps ıle swg arasında bır yerede olacagını dusunuyorum. sole bı benzetme yaparsak eger (tabı bu tamamen benım yorumum) freelancer a baya bı mıktar benzeyecegını dusunuyorum.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Expansion'a bence çoooook var abi, bilemiyorum şu anki proses ne durumda ama bana 2005 öncesi hayal gibi duruyo... Bence oyun şu ankinden tamamen bağımsız olucak, yani gidip de voritor görevi yaparak 1 milyon kredi biriktirip corellian transport almak yalan...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 hayirlisi[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 fp olayinda smugglerdaki underworld kolonu cok kasilacak birsey degil esas trade i yapacak smugglerin colonel olmasi fiyati indiriyor.. kolay gele[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ehe yeni okudum master smugglera 4 kutum kaldı şimdilik bayaa zevkli gidiyo smuggler. Bİ tek şu muon gold ve pixie için hereken ıvır zıvırlar zor bulunan cinsten.Hiç kimsenin water sattığını felan görmedim ben.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bazaar da satiyolar ya ucuza[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar