Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

girdik de

Sin

Öne çıkan mesajlar

sad o iş parayla olmaz ben smuggler kasarım seenone ile zaten o zamana kadar qi ye de çıkmış olur holo onu da seenone a vericem yani kasmak olmaz benim için pek zevk olur 9 ocaktan sonra staj da bitiyo 24 saatlik günde 25 saat oynıycam valla yani çok az kaldı müthiş iki karakter geliyo oyuna. biri zaten oldu sıra oburunde.... :)[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe hadi bakalim.

bu arada sine cevaben, expansion pack de devler oyun cikmadan once yaptıgı acıklamalarda swg de su ankı goruntuyu ve kullanımı anlatırken, expansıon ıcın sole demıslerdı. swg oynarken normal fps oyunlarında oldugu gıbı reflekse ıhtıyacınız yok, karakterlerınız yarı otomatıuk olarak ıs gorecekler dıyordu, ancak space expansıonda durum bıraz daha farklı olacak ve reflekslerınıze daha cok ıhtıyacınız olacak denılıyordu ve bunun ılgılı bazı ufak tefek acıklamalar yepıyordu, buradan hareketle soace expansıonun oynanısı muhtemelen su an oynadıgımız swg den farklı olacak ve fps ıle swg arasında bır yerede olacagını dusunuyorum. sole bı benzetme yaparsak eger (tabı bu tamamen benım yorumum) freelancer a baya bı mıktar benzeyecegını dusunuyorum.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Sosyal ağlarda paylaş

Expansion'a bence çoooook var abi, bilemiyorum şu anki proses ne durumda ama bana 2005 öncesi hayal gibi duruyo... Bence oyun şu ankinden tamamen bağımsız olucak, yani gidip de voritor görevi yaparak 1 milyon kredi biriktirip corellian transport almak yalan...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...