Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

girdik de

Sin

Öne çıkan mesajlar

said:
Enginar, 07 December 2003 14:21 tarihinde demiş ki:
Abi şehirler işe yarasın biraz shuttle kurduk bir allahin kulu gelmiyor. Biraz renklendirelim abi oyunu mesela haftaya 10 kişi çıkarabilirsen 10'a 10 battlefielda gidelim eglenelim biraz.EDit: Çok fazla abi kullanmışım bi kısmını sildim :p

Şehre o kadar AT-ST, Stormtrooper ve ıvır zıvır koyarsanız, nasil gelsin insanlar. Ben sizin şehre 4-5 defa gittim Shuttle ın orda inenler önce bir irkiliyor shuttle ın yanında kocaman bir AT-ST ve 10 tane stormtrooper var, ee napıyorlar şehrin içine girmiyor çoğu kişi (scanner olma ihtimaline karşı) ya shuttle a binip gidiyor ya da şehrin etrafından dolaşıyor..
Kusura bakmayın ama sizin Hi'lal City dediğiniz yer şehirden çok askeri üst gibi, tamam güzel hoş duruyor o st ler filan ama gereksiz kendi şehir ekonominizi kendiniz çökertiyorsunuz.

City ler boş diyenlere Isle of Mesfics e gitmelerini tavsiye ederim, tüm trainerlar var, her çeşit vendor var ve ne zaman gitsem şehirde 7-8 kişi oluyor kesin..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

isle of mesc harbi guzel sehir
jestropoliste guzel,
isle in 1 km disinda bi selale felam var acaip manzara var cok guzel yerler
bide jedi var quest veriyo orda lol
hilal e gittim atst ve trooperlari inceliyodum heavy particple cannon umu test etmek icin atst ye saldirdim sonra indirdiler assa lol :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic
Sosyal ağlarda paylaş

Hi'lal e laf edip durmayın... dandik rebeller gelip şehirde saçmalamasın diye var o AT-ST ve stormtrooperlar... 63 citizen e sahip Hi'lal kendisine rakip olmaya çalışan Freedom City'ye (yoksa village mi desem :D ) fark atmış durumda! keşke imkan olsada Freedom City'i başınıza yıkabilsek ama şanslısınız oyun kuralları buna izin vermiyo!

Rebel olmuş oyuncular gelin doğru yolu seçin R.I.P e katılın sınırsız imkanlarımızdan yararlanın yada umutsuz rebellerle gazabımızdan kaçın![hline]Revhas of Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P)
Human - Master Smuggler - Pistoleer
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sadece eleştiri olarak söyledim, şehrimize kimse gelmiyor dediniz bende fikrimi söyledim, ordan çıkıp şöyle rebel böyle rebel.. Öyle bir post yazmışınki Revhas yani acaba adam RP mi yapıyor yoksa cidden bize uyuz mu dedim, açıkcası RP anlayışınızı anlamıyorum. Burda size şöyle yaparız böyle yaparız (bide şehrinizi başınıza yıkarız ibaresi, ki bu RP olsa bile çok kötü bir RP) diyerek ne kazanıyorsunuz? Eğer o kadar RP düşkünü iseniz Rebellerlede çalışmayın, ve forumlarda RP yapacaksanız en azından bana cevap verirken yapmayın..

PS: ayrıca imp vs rebel role play i illa birbilerine scum etc. lafları söyleyip rencide etmek değildir.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe forumu ozlemisin . evet tavsiye ve tespit iyi bencede.

ama diger taraftan hakkaten rebellere mezar olacak bi sehir shuttle dan iner inmez imperial hq ya merhaba diyosun. hakkaten iyi ve buyuk sehır olduk sımdı sıra suslemelerde, daha isin basi sayılır su ana kadar sureklı buyumeleri yakalamaya calıstık ama bundan sona sehırlesme daha ıyı olacaktır. aslında o kadar da garıp degıl tatooinedeki bazı sehırlerde bılındıgı uzere bı suru st dolasıyor. bastan berı dendıgı gıbı bura bızım vede dogal olarak imperial uzerıne gelisiyor. her ne kadar ziyaretcileri urkutsede hos duruyo bence. ama yınede tespıt dogru tabı doru sozede bısı denmez bu bızım bıraz ratingimizi dusurecek gıbı.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Sosyal ağlarda paylaş

O imperial base sayesinde bi sürü ziyaretçi kazanıyoruz ama... Imperial outpost'un kalabalığından sıkılan insanlar mission yapmaya geliyorlar...Onları görünce gözümden yaşlar akıyor.:-p

Çok Yaşa Büyük Başkan Muhendis[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

Hi'lal daki missionlar bana gore tum galaksideki en yakin missionlar. Imperial Missionlarini 300-400 metreye aliyorsun tranmission received olayindan sonra 500-600 metrede missionin oluyor. Normal missionlardada 500 metrenin ustunde mission aldigim olmadi henuz. Cok kisa surede cok daha fazla mission yapilabiliniyor. Buyrun gelin bekleriz :p (Shuttlea bininde para gelsin biraz hadi hadi herkes Hi'lal :p)[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Or-ema in Kettemoor Galaxy

[Bu mesaj Stream tarafından 10 December 2003 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Overt olarak faction petlerimi rahatca cikarabildigim yegane yer oyunda Hilal. Bir tane At St 19k faction puanina + 5k Faction rank= 24k ya maloldu bana. Sehrin olabilecek en guvenli sekilde olmasini tabi ki isterim. 1 forward outpost yeterli degil, bence sehrin 4 tarafinda en az 1 er tane outpost olmali ve bir nevi guvenlik kalkani olusturulmasi lazim.

Gecen gun Muhendis ile evimin onunde dekorasyon ile ilgili konusurken, birden radarda beliren ve hizla bize dogru gelen bir kirmizi nokta gordum. target'a aldigimda bana ates acmaya basladi, ben de 1 At ST, 2 Dark Trooper, 2 Merek'i gonderdim, fakat adam benim mind dan incap ederek, 60m den DB atti. sonra da kendi oldu. Simdi ne alaka durduk yerde dedim, 45 faction puani kaybettim, bi de ustune ustluk kendi evimin onunde PK oldum.

Adam sonra muhendise tell atmis ozur falan dilemis, yok bilmiyordum falan diye, sonra bir baktik bir sonraki shuttle ile geri gelmis, tabi bu sefer supriz yapamadigi icin biz guzel bir hosgeldin yaptik, sonucda bu is mi simdi? shuttle ile in, burst et yazil birine indir onu, sonra da ol falan. milleti de sinir et?

Ben PvP tipi bir insan degilim, yani ortalarda dolasmak, kendi kendine yetmek icin Master Ranger/CH oldum. Isim olmaz benim baskalari ile, kendi kendime mission yaparim, deri toplarim, et toplarim, yardima ihtiyaci olana yardim ederim, kimseye bulasmam, sehirde de kendimi guvenli hissetmek istiyorum. Yani sirf amaci bir baskasinin oyununu bozmaya konstantre olmus olan yeni yetme birinin gelip keyfimi bozmasini istemiyorum. Yani Hilal benim icin bir tur 'safe heaven' .

RP olayina gelince, bence o ya tam olur, ya hic olmaz. yani biz impiz ama yok rebellara da mal satalim mantigi olmaz. Sehre aslen tek bir rebel girmemeli, giren de ne ile karsilasacagini bilmeli. IS yapacak tuccarlarda hangi faction dan ise onlarla is yapsinlar. Nerde gorulmus silahi biz yapalim, ama dusmana satalim da bizi daha iyi oldursun hesabi. Yok bu isin RP si falan yoksa, o zaman da uzmeyelim birbirimizi, herkes ne faction olursa olsun kardesce yasasin, hatta elleri kavusturup, daire olusturalim ve beraber sarki soyleyelim.

Gulay
Sosyal ağlarda paylaş

gülay güzel yazmışsın valla tebrik ederim seni sonuçta bende burada dostum olan rebellerle oyunda asla ve asla pazarlık yapmam. pa umrumda değil ama citynin bence de biraz daha savunmaya ihtiyacı. hatta onun için ben 4 tane at st hediye ediyim dedim ama imkansız olmuyo. çünkü sadece deed donate edebilyorsun onun da bir yararı yok bence turret yapımında kullanılıyo. Şu anda param 100k bile diil o yüzden yardım edemiyorum ama olunca param donate yapıcam fazlasıyla herkes emin olsun :)[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yaptığımın Rp ile alakası yok aslında, söyleki :
Şu an şehir çoğunluğu ve tüm RIP imperial olduğu için şehirde rahatça gezebilelim, istenilen zaman imperial recruitera imperal mission terminale ulaşabilmesi açısından outpost'un yararlı olduğunu düşünüyorum. Aramızda şehre hiçbir rebelin alınmaması taraftarı olanlarda olabilir haklı olarak. Çünkü onlar swg'yi hakkını vererek oynamak istiyorlar.Fakat bu şehire vendor koyup işletmek isteyen arkadaşlara haksızlık olucaktır. Sonuçta olaya roleplay açısından baktığımzda dahi hiç bi merchant müşterisi rebel yada sith diye ona mal vermemezlik yapmaz, evet belki rebellere kıldır o yüzden çok daha pahalıya satar.
Sonuçta dantooinedeki imperial outpostada günde 10'larca rebel uğruyor.
Şehre covert scanner dışında herşeyi koyabiliriz, rebeller tarafından rahatsız edilmeyelim diye fakat covert scanner ;Şehri sadece gezmek isteyen, vendorlardan alışveriş yapmak isteyen yada trainerları kullanmak isteyen rebellerinde şehrimizden soğumalarını sağlamaktan başka bişeye yaramaz. Kaldıki şehri ne kadar turretlerle yada outpostlarla doldurursak dolduralım şehir rebeller için o derece çekici gelecektir.Çünkü rebellerin çoğunluğu imperiallere ait şeyleri yıkmaktan inanılmaz zevk alıyorlar.At-St'leri yok etmek için 2-3 kere ölmeye razılar.Bu kıskançlıkmı ? büyük ihtimal :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

su baglanti gelsin ondan sona paso sehırdeyım zatı sız merak etmeyın 2 bh kapıları tutarız bız ehehe ve evet scannera gerek yok ama 4 hq fena fıkır degıl overt gelen hatasının bedelını odemelı. covertlarda gelıp gezebılmelı, gulay doru solemıs, ama dedıgım gıbı sehre park bahce falan lazım, tekrarlıyorum evımın onune bahce ve havuz ıstıyorum. nereden alacagımı soleyın alıım gelıım sole verandada cay nargıle keyfı yapıp cardakta dostlarla tavla atacaz daha,onumuzdekı gunlerde yıne hurton terbıyecısı olup etınden sutunden ve yununden faydalanmaya devam edecez ınsallah, evde halı yok yun lazım. sayın baskan alooo yol ıstıyoz kaldırım, park bahce heykeller falan banklar olsun hatun tavlıcaz, eve getırecez dımı asıkların parka ıhtıyacı var ,sole dantooine gecelerınde hılal den mehtap seyretmek ıstıyoz. at st lerın sıır gıbı muzık gıbı akan seslerıyle eheh.(eskı baskan :)) )[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiim outpostun oraya covert scanner dikildi ama :) kim ne zaman dikti bilmiorum. Ayrıca kimde var 3 tane daha outpost alcak fp??? Ayrıca maintenance costları var outpostların, zaten bu haftaki şehir gideri 237k. Hepsiyle başa çıkmamız bayağı zor olcak...

Geçen hafta aidatlarını ödeyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler, bugün oyuna girdiğimde 30'ar k havale yaparsanız sevinirim...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

revhas gibi master smugler lara forward outpost 10k civari. yani biraz biraz /delegate ederek yada revhas'a dogrudan para vererek outpost aldirip kurabiliriz.

Covert scanner ise rangi sadece 20m olan ve anladigim kadari ile bugli olan bisey, test ettik, sonucda npc ler agroo olmadi, player tef yedi 20m ama hic bisey olmadi.

Gulay
Sosyal ağlarda paylaş

revhas gidiyo ama artık o yüzden bir daha oyuna girmez tahminimce benim. bence siz bir an önce birinizi olaya sokun ve master smuggler yapın. mesela ben olurum isterseniz ama seenone ile olurum. onun üstüne de sürekli imp mission yaparım iyi fp de toplarım ama gündüzleri işyerinde olduğum için işim biraz zor. yani daha fazla zaman lazım bana ve tanesi kac fp dediginiz seylerin??[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

smugler lazim, fp yapmak icin mis kasmana gerek yok parasini veriri aliriz orasi kolay. hay allah revhasta mi gidiyo yahu pa komple askere gidecek neredeyse. bu konuyla ılgılı bı toplantı yapmakta fayda var. yenı secım falan yapmak gerekebılır. yada benım olmadıgım bır hafta ıcınde yaptıysanız onu bılemıyom, ondan haberım yok. son gelısmelerı bı degerlendırmek lazım derım neyse guild chatten konusur belırlerız ne yapacagımızı[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu x wing leri uzay disinda ana haritada kullanabilcekmiyiz acaba kullanirsak instant mi koycak playera
yada illa ates etmek icin target a mi almak gerekcek
ucak kullanirken target a alirken ucak duserse nolcak
garanti bugli olcak
birbirlerine dmg leri nasil olcak
it dalisi yapabilcekmiyiz
xwing felam olcakda kruvazorlerde olcakmi
acaba nasil olcak[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...