Sin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 cd mi satcaktım vazgectim yukledim oyuna girdim bi intro mission gibi abuk bisey yaptık sonra tatooine i sectim char secme menusune geri dondu uzun bi loading den sonra... acaba bilgisyar mı kaldırmadı ne oldu bilen var mı hehe... minimum konfigurasyon ne olmalı en iyi nasıl bi konfigurasyonla oynanık upgrade edip oyuna girem en iyisi.. Sne Knox char name eclipse[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 serverlar offline olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 neyse girdim oyuna bi sehir iste elemanın biri bana bi akc bisey ogretti dil mil cart curt bi de giyisi ve silah verdi simdi napcez ya biraz yardımcı olurmusunuz bide /tell mell diyolar / ı koyamadım bi turlu basic bi help guide yazarsa biri cok mutlu olurum[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 shift+7 / :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sin hangi serverdasın ve adın ne??[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ctrl+T ( /tell komutunu kolayca yazmanı saglıyo ) ctrl+R ( /reply sana en son mesaj atan kişiye cevap yazmanı kolaylaştırır ) /retell buda en son mesaj attıgın kişiye cevap yazmanı kolaylaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 girince bana tell at sana biraz yardımda bulunayım. ben theeddeyim ama tatooine e gelicem zaten server açılır açılmaz[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 abi char name Sne Knox twi lek bi brawler bayan :)[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 /tell enako : rebel dunyasina aninda ulasmani saglar[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 off cok yavas harbi yarın yueni board ve ram alıp ole oynuyam :) bu arada bi miision aldım biseyi oldurmem karsılıgı 1.8k credit vercekti gittim o seye bi daldım etrafdaki ehrsey saldırdı bi anda res kill manyagı oldum, sonra clone mlone oldu hehe :)[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sen bi de 20 k veren misyonlari gor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ok upgrade imi yaptım hehe artık makina kral :)[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Seni Imperiallara bekleriz /tell beyaznoc /tell revhas /tell ricace[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 cok beklersiniz cooook[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 rebel oldum bile[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Sin, 03 December 2003 23:48 tarihinde demiş ki: rebel oldum bile[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Kendi kaybın... :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 onun kaybi, demokrasinin kazanci... Galaktik Senatoyla mutlu, uyumlu yarinlara ![hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yok implikte guzel implerde cok sevdigim adamalr var ama bi ekre bi taraf secildimi doneklige gerek yok[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 döneklik değil o :) deneme yanılma yöntemiyle dogru tarafı bulmak ben rebel oldum en başta baktım olmuyo rebellik bana göre degil sonunda dogru yolu buldum yani sen imp olmayı düşün kılıf uydurulur nolcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 zaman ne gostercek bilemeyiz[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Popeye, 06 December 2003 03:40 tarihinde demiş ki: döneklik değil o :) deneme yanılma yöntemiyle dogru tarafı bulmak ben rebel oldum en başta baktım olmuyo rebellik bana göre degil sonunda dogru yolu buldum yani sen imp olmayı düşün kılıf uydurulur nolcak :P Bizim uyelerimiz loyaldir oyle imperiallara benzemez. Ucuz politikalarla uyelerimizi calamazsiniz! Imperial yolundan donmezseniz asil sizin sonunuzun vahim olucagini soylemem gerekiyor. Bu bir tehdit mi yoksa gerceklerin sadece aciga vurumu mu acaba? Buna kendin karar verip secimini yapmalisin. Viva la rebellion! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bildigim kadarıyla bizim 3 üyemiz sonradan size geçti. Bunda anormal bişey yok belli bi deneme evresinden sonra insanlar nereye yatkın olduğunu belirlerler. Ben bizim PA icin başvuranlara rebel olmak istiyosanız enako ile konuş derim. Bunu biz siz olarak algılamayın. Eşit sayıda olalımki sizin şehri bastığımızda ağlamayın daha fazla kişiydiniz diye :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hmmm sehir ? basmak ? hmmmm.... demek boyle.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Abi şehirler işe yarasın biraz shuttle kurduk bir allahin kulu gelmiyor. Biraz renklendirelim abi oyunu mesela haftaya 10 kişi çıkarabilirsen 10'a 10 battlefielda gidelim eglenelim biraz.EDit: Çok fazla abi kullanmışım bi kısmını sildim :p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 07 December 2003 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bi oneri var oylaniyo o konuda. sonuca gore bakicaz. sehirler zaten ise yaramiyo abi kimsenin taktigi yok. dantuinde force caveye en yakin shuttlesi olan sehirde dahi kimse olmuyor. millet iniyor shuttleden yallah gidiyor isine.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar