Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T310

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet bir animasyon şeklinde yapmıştım daha önce şimdi biraz daha ilerledim ve yeni yöntemlerle bir daha yaptım. Yine çok eksiklerim var biliyorum uğraşamadım fazla onlarla, ama sanırım daha iyi oldu..
[hline]Lucky's Gallery

[Bu mesaj Dygrogrand tarafından 09 December 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
telefonu güzelleştireceğine dahada çirkinleştirmişsin be.şöyle t610 görünümü verecektin doğan görünümlü şahin misali ehehe
ama çalışmaya devam et .[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 10 December 2003 03:18 tarihinde demiş ki:
gölgelemeler dışında gayet güzel
başarılar

golgeleme derken? yansima diyorsan haklisin.. ha yok kaplama diyorsan (shader'dan cevirerek hani) evet farkindayim da daha iyi material hazirlayamadim....[hline]Lucky's Gallery
Mesaj tarihi:
ama yaklaşık olarak oranlayarak yaptım.... neyse dediğim gibi eksiklerim çok, yavaş yavaş öğreniyorum. İlk yaptığım gs bardağından bu yana bayaa bir gelişme gösterdim :) sanırım 3-4 ay sonra artık gerçekten elle tutulurr şeyler yapmaya başlayabilirim.[hline]Lucky's Gallery
Mesaj tarihi:
orta kısımdaki dümeler ve ekranın üstündeki kırılma olmasa bence çok çok güsellll....[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Mesaj tarihi:
Sadece açıyı değiştirerek o düğme üzerindeki kırılmaları hallettim .. (aynı resim adıyla uploadladım bpşuna yer kaplamasın diye o yüzden üstteki resim değişti yani :) ) Son hali budur. Daha da uğraşmayacağım dediğim gibi..[hline]Lucky's Gallery
  • Yeni Oluştur...