Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Evet bir animasyon şeklinde yapmıştım daha önce şimdi biraz daha ilerledim ve yeni yöntemlerle bir daha yaptım. Yine çok eksiklerim var biliyorum uğraşamadım fazla onlarla, ama sanırım daha iyi oldu..[hline]Lucky's Gallery[Bu mesaj Dygrogrand tarafından 09 December 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 telefonu güzelleştireceğine dahada çirkinleştirmişsin be.şöyle t610 görünümü verecektin doğan görünümlü şahin misali ehehe ama çalışmaya devam et .[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ehe bu biraz daha ii gibi oldu (mu?) [hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 gölgelemeler dışında gayet güzel başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Wendigo, 10 December 2003 03:18 tarihinde demiş ki: gölgelemeler dışında gayet güzel başarılar golgeleme derken? yansima diyorsan haklisin.. ha yok kaplama diyorsan (shader'dan cevirerek hani) evet farkindayim da daha iyi material hazirlayamadim....[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: _-Sturm-_, 10 December 2003 07:11 tarihinde demiş ki: Böyle bir model var mı ya? Aaa.. Cok ayip abi.. Benim t310'un yandan yemisi iste ...[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 güzel olmus bence :)[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 thanks kardeş :P[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 birazcik daha kalinla$tirman lazim yerden yukari boyutu.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ama yaklaşık olarak oranlayarak yaptım.... neyse dediğim gibi eksiklerim çok, yavaş yavaş öğreniyorum. İlk yaptığım gs bardağından bu yana bayaa bir gelişme gösterdim :) sanırım 3-4 ay sonra artık gerçekten elle tutulurr şeyler yapmaya başlayabilirim.[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 düzgün yansımalı: [hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 orta kısımdaki dümeler ve ekranın üstündeki kırılma olmasa bence çok çok güsellll....[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Teşekkürler.. artık T310 'u modifiye etmektense yeni projelerle aranızda olmayı düşünüyorum. Dediğin gibi hatalarım var, özellikle o ekran üzerindeki siyah bozukluklar..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sadece açıyı değiştirerek o düğme üzerindeki kırılmaları hallettim .. (aynı resim adıyla uploadladım bpşuna yer kaplamasın diye o yüzden üstteki resim değişti yani :) ) Son hali budur. Daha da uğraşmayacağım dediğim gibi..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar