Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ya benim evde orta 3 den kalma pre algebram vardi onu saklardim ilerde lazim olur diye dun bi baktim en zor sey 2. dereceden denklem simdi bunun gibi bir seri var pre algebra algebra 1 2 3 ve precalculus simdi ben bu precalculus u sakliyayimmi universite icin, yani sizin donup baktiginiz oluyomu? integral ve turevi cok iyi bilerek universiteye gidicegimi foz onunde bulundurursak satiyimmi yoksa sakliyim bakarmiyim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bence şimdilik kalsın, başlangıçta işine yarayabilir, yaramazsada o zaman satarsın paraya sıkıştığın zamanlar oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ba$langıcta i$e yarar, kendimden biliorum teyzem saolsun o hep saklardı ...( edit:yanlıs harf :lol: )[hline] [Bu mesaj ZeuZ tarafından 12 December 2003 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 pre algebraları sat hemen bence..ben ünide değilim ama lisede bile gerekmio yani onlar:P[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sat.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 satmaaaaaaaaaaaa her zaman unutabilirsin.. o integral falan ben onlarin kitabini yazdim o kadar iyi biliyodum ama insan zamanla unutuyo.. ozellikle ozel ders ffalan aliyosan o defterleride sakla onlar cok yardimci oluyo hem de nostalji yaaaaa[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar