Kendersever Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 eveek göbekten girelim konuya... şimdi arkadaşlar elinde midi arşivi olan (özellikle cure/p.floyd) yada iyi bi midi sitesi bilen/paralı ise üyelini kiralayabilecek olan varsa; 2.el delay yada flanger pedal satan varsa; bide hiç ihtimal vermiyorum elinde cure songbook olan yada songbooku gectim (özellikle lovesong/open/watching me fall/maybe someday/killing an arab/boys dont cry/in between days olmak üzere)cure şrkıları tabı/notası bulunan bi zahmet pmden bilemedin icqdan (65042524) ulaşıversin... ha dersenki seçemedim nerden ulaşıyım icq daha iyidir derim
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 boys dont cry ve lovesong un guitar pro tabları var[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Server'ın Göçmesini Protesto Ediyorum!
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yarın temasa geçerim birazdan yatıcam :)[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Server'ın Göçmesini Protesto Ediyorum!
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ben de dd-2 digital delay arıorum boss[hline]bornozlu canavar [Bu mesaj DeamoN tarafından 11 December 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Deryck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 www.mysongbook.com die bi site var belki bilirsin müzik tabları var o sitede fakat biraz farklı yani txt olarak fln diil guitarpro yu çekip (kazaa ' dan cracklisini bulabilirsin) my songobok tan da istediin şarkıyı çekip guitar pro ' da midi ye export edebilirsin ... biraz uzun ve karışık ama çok kapsamlı bi site kesin aradıın herşeyi bulursun .:)[hline]This can't last forever Time won't make things better I feel so alone Can't help myself And no one knows If this is worthless Tell me...So!!
Kendersever Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 yok abi mysongbookta olsa hiçç uraşmicam yok orda aradıklarım:) bide canım ülkemide milyon gitarist var alayı mı sadece dist kullanır be abi :) bi allan kulu delay kullanıp sona satmaz mı yada ne?neyse vcd diip unutmuşum gnr klip/konser radiohead klip/konser (özellikle konser) aerosmith konser yada klip fark yapmaz cure-trilogy !!! bulunmuyo aga hadi digerleri bi raddede :) cdleri olan varsa kontakt :)
Öne çıkan mesajlar