Narbonzar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Bi sorum olucakti cogu kisiye hangi server daha ii diye sordum (baglanti acisindan) bir kismi europa bi kismi atlantic dedi hangisine girecegimi bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim (baglanti kablo-net)[hline] Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Ping acısından Eu daha ıyı, ama Turk playerların en fazla bulundugu shard atlantic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 benim bulunduğum bölgede herzaman atlantic daha iyi. bölgeye göre değişebiliyor. ara ara ping at atlantic ve europa'ya hangisinden iyi ping alırsan orada devam et ama bu aralar yurtdışı çıkışları berbat. ölçü olmayabilir şu andaki pingler. mesela ben herzaman atlantic'den 180, europa'dan 230 ping alıyorum ama bir haftadır atlantic 600, europa 1700 cıvarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar