Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Hiç yeni çalışma yapan falan yok bende öylesine birşey yapayım dedim nasıl olmuş :) Masaüstü Arkaplanı olarak iyi bence 800X6001024X768 için tık[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 uff bu salak freepichosting kalitesini düşütüyo upload ederken kusra bakmayın kalitesi düşük resmin[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Kırmızı diye şirket açıcak olursam aklımda olur =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ahahah Hopp birader komisyonumu isterim [hline]Buna İnanamazsınız! [Bu mesaj Sensible tarafından 09 December 2003 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 horace de buna benzer bişi yaptıydı.. hmm demek fikri senden almış... :D[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 en son buna benzer bişeyi 14 yaşımdayken yapmıştım heralde. güzel :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bunu ölesine yaptım işte de, yahu niye kimse ilgilenmiyo bu bölümle eskiden herkes çalışmalarını falan koyardı hep[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bi tek ben koyuyorum abuk subuk resimlerimi :) bi de bishop var.. Horace da arada gelio ağzımızı açık bırakıo gidio bu kadar yani buranın olayı :)[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Foruma resim upload edemediğimizden kimse katılmak istemiyor. Şahsen buraya upload edebilsem %30 daha fazla katılırım foruma. Daha bile çok hatta. Kesinlikle bu konuda birşeyler yapılması gerekiyor. Sakın free host falan demeyin... Grrrrrr !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Dygrogrand, 10 December 2003 23:59 tarihinde demiş ki: bi tek ben koyuyorum abuk subuk resimlerimi :) bi de bishop var.. Horace da arada gelio ağzımızı açık bırakıo gidio bu kadar yani buranın olayı :)[hline]Lucky's Gallery ayıp ettin ama şimdi.. bu bölüme benden daha çokren biri yok, herkeş bilir bunu, ve hafta sonu eve geldiim andan itibareb burayı tasarım yağmuruna tutarım...[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ayrıca ben bundan bahsetmiştim :D[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 evet pardon dom ile sen de geliyorsun.. :) ama yani genelde wallpaper yarışmasına gönderdiğiniz resimler olduğundan... yani böyle değişik şeyler, yeni şeyler post eden az oluo demek istedim ben.[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Dragonmax, 12 December 2003 17:44 tarihinde demiş ki: ayrıca ben bundan bahsetmiştim :D[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Oha bu şimdi benimkine mi benziyo? Kusra bakma ama yuh yahu! Her oval çizgiler olanı dedenmi sandın :D[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar