Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Hiç yeni çalışma yapan falan yok bende öylesine birşey yapayım dedim nasıl olmuş :) Masaüstü Arkaplanı olarak iyi bence 800X6001024X768 için tık[hline]Buna İnanamazsınız!
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 uff bu salak freepichosting kalitesini düşütüyo upload ederken kusra bakmayın kalitesi düşük resmin[hline]Buna İnanamazsınız!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Kırmızı diye şirket açıcak olursam aklımda olur =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ahahah Hopp birader komisyonumu isterim [hline]Buna İnanamazsınız! [Bu mesaj Sensible tarafından 09 December 2003 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 horace de buna benzer bişi yaptıydı.. hmm demek fikri senden almış... :D[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 en son buna benzer bişeyi 14 yaşımdayken yapmıştım heralde. güzel :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bunu ölesine yaptım işte de, yahu niye kimse ilgilenmiyo bu bölümle eskiden herkes çalışmalarını falan koyardı hep[hline]Buna İnanamazsınız!
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bi tek ben koyuyorum abuk subuk resimlerimi :) bi de bishop var.. Horace da arada gelio ağzımızı açık bırakıo gidio bu kadar yani buranın olayı :)[hline]Lucky's Gallery
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Foruma resim upload edemediğimizden kimse katılmak istemiyor. Şahsen buraya upload edebilsem %30 daha fazla katılırım foruma. Daha bile çok hatta. Kesinlikle bu konuda birşeyler yapılması gerekiyor. Sakın free host falan demeyin... Grrrrrr !!
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Dygrogrand, 10 December 2003 23:59 tarihinde demiş ki: bi tek ben koyuyorum abuk subuk resimlerimi :) bi de bishop var.. Horace da arada gelio ağzımızı açık bırakıo gidio bu kadar yani buranın olayı :)[hline]Lucky's Gallery ayıp ettin ama şimdi.. bu bölüme benden daha çokren biri yok, herkeş bilir bunu, ve hafta sonu eve geldiim andan itibareb burayı tasarım yağmuruna tutarım...[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ayrıca ben bundan bahsetmiştim :D[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 evet pardon dom ile sen de geliyorsun.. :) ama yani genelde wallpaper yarışmasına gönderdiğiniz resimler olduğundan... yani böyle değişik şeyler, yeni şeyler post eden az oluo demek istedim ben.[hline]Lucky's Gallery
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Dragonmax, 12 December 2003 17:44 tarihinde demiş ki: ayrıca ben bundan bahsetmiştim :D[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Oha bu şimdi benimkine mi benziyo? Kusra bakma ama yuh yahu! Her oval çizgiler olanı dedenmi sandın :D[hline]Buna İnanamazsınız!
Öne çıkan mesajlar