-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ya bişey sorcam ben şimdi evde bi container ı secureliyorum ama içindeki itemların infosuna bakınca secured yada locked down demiyo demesi gerekirmi bende tırsıyorum lock downda bırakıyorum ama lock down limiti doluyo secure etmem lazım[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Kutunun secure ve lock olmasi yeterli. Icindekilere click ettiginde locked filan yazmaz ama bisi olmuyor. Ama bende de paranoya oldugu icin (ki AoS sonrasi cok item kaybeden kisi var bug'lar yuzunden), ornegin paralari bankada tutuyorum.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ewet bende baya item kaybettim evi aldığım günden beri lock down problemi filan oluyo ,decay filan oluyo zaten adamlarda kaybetmeyi göze alamayacağın şeyleri bankada sakla diyolar[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar