Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 modok sen ilerdeki 5 yil icinde cikabilecek hr oyunu p4 2.4 ile oynarsin ama 2 sene sonra cikacak her oyunu radeon 9600 ile oyniyamazsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sanırım asus 9600 xt 230 dolar civarı inno tornadonun 5600 ü ise 140 dolar ben sana asus u önerirdim ama arada fiyat farkı var .performan çısından bu fark değer mi değmez mi onu sana bırakıyorum ama bence şimdilik eğer ekran kartın çok kötü ise 5600 al 1 sene idare et paranı biriktir daha sonra da git kendine bi tane 9800 xt al derim ben .yada hala bulabilirsen bi tane 9700 ati al onların fiyatı da 250 dolar civarıydı ama kalmadı sanırım. bu arada ben 70 tane amd kullanıyorum . herkesle iddalaşabilirim hız konusunda . kesinlikle amd rulaz[hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 nası yani ya ? hayır ben mi yanlış yazmışım diye baktım yoo gayet anlaşılır bir şekilde yazmışım yukarda millet yazdıklarımı quote edip amd al falan demiş hayır bende intel al dememişimki şaşırdım bi miktar ne desem ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 athlon 64 fx 51 al:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 YA SUNU ANLAYIN DUNYANIN EN MANYAK BILGISAYARINA IHTIYACINIZ BILE OLSA IKISININ ARASINDAKI FARK %10 ! ONADA %99 IHTIYACINIZ KALMIYO UCUZ ALIN O YUZDEN AMD ALIN BABANIZIN FABRIKASI VARSA INTEL ALIN[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Deli333, 11 December 2003 17:51 tarihinde demiş ki: said: Castigater, 11 December 2003 17:05 tarihinde demiş ki: bundan önceki işlemcim p4 1.7 idi. p4 1.7 gerçekten kötü bir işlemci asus 9600pro ve amd 2500 ile şu anki sistemine göre çoooooooook çoooooooooooooook daha fazla performans alırsın. bilgisayar almandaki amaç sadece oyun oynamak ise gidip p4 2.8'e 800fsb alma parana yazık. amd 2500 kullanıyorum almanı şiddetle tavsiye ederim Hehehe kusura bakma ama baştan sona sallamışsın. Oyun oynamak sa amacın git p4 2.8 al demişssin. KIRO AMd ler oyunlarda daha verimli. p4 ler değil. Ya sizce bi düşünün . Bu İntel salakmı? Bunlar aptalmı? Aynı Hızdakı işlemcileri 50-100 dolar arası büyük bir para farkı ıle satıyor? AMD sevdasından vazgecin. İntele para konusunda bu kadar büyük tepki varken bu herıfler aptalmı hala pahalı satıyor? Sizce arada bir fark yok mu? hatta bissürü.. Parana yazıkmış . Overlok nedir bılmıyor . Overlok lazım olucak belki napıcak herıf? Yapıcak AMD sıne overlok u çat bi yanacak iptal . Sonra basıcak adam sana küfürü amd vs intel diye bi arattır bakayım forumumuzda, güzelce bi oku, sonra gel konuş. ekonomi, fiyat politikası gibi şeyleri hiç duymadın herhalde.Pahalı olan iyi olacak diye bir kaide mi var? overclock yapma yanar manar diosun 2500+ ın overclock potansiyeli hakkında bir fikrin var mı? bence de iyi bir ekran kartı al öncelikle. alabiliyosan üstüne 2500+ barthon öneririm. nforce2 çipsetli bi anakartla çok iyi performans alırsın.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 amd 2500 barton+'i kesin aluyorum şu anda kararı verdim. şu bi gerçek ki fiyatına göre performansı çok iyi ovc yapmasam bile!! ekran kartına gelince 9600 xt almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz için teşşekür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar