odchu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 İngilizce kitaplar arıyorum ,ingiliz edebiyatına ait olması gerekmez ;İngilizce edinebileyim yeter .. Arşiv niteliği taşıyacak hafiften .. İnternetten bulduklarıma(amazon.com) kitapevlerinde ulaşamadım .. sözün kısası ingilizce okuduğunuz kitaplar nelerdir ,neleri önerirsiniz .. ?[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Lord of the rings :lol: ya da war&peace de olabilir mubarek ansiklopedi gibi 1 yılda bitiyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 fantazi edebiyatina ilgin varsa (olmak zorunda deil, ama olursa dah acok zevk alirsin) ve ingilizce okurken eglenmek istiyosan kelime oyunlariyla falan Terry Pratchett oneririm, cok guzel yazar. FRP ilgisinin nedeni arada onlarla da dalga geciyo cok eglenceli oluyo. Ve admain kitaibnin basinda yapilan bi alt yazi da sakli espri, kitabin sonunda bi daa karsina ciktiginda ve onu bulduugnda sevinerek guluyosun, oole hissetriebiliyor. (Okuyanlar icin, Interesting Times dan, ARGH! esprisi) Color of Magic ile baslayabilirsin Discworld serisinin ilki[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 evet fantazi dünyasına bulaşabiliriz belki ; peki diğer türlerden neler önerebilirsiniz ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ayrıca klasiklerin orjinallerini , ingilizce çevirilerini nerden bulabilirim ;kitabevlerinde çok sınırlı bulunuyor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 eskiden fantezi ağırlıklı kitaplar okurdum. sonra gerçek yaşama döndüm ben. eski kitapları öneririm mesela bir Nietzche ağladığında. veya kızıl ve kara suç ve ceza faust belki? ingilizcelerini bilmiyorum ehe ben ingilizce Battle of Kadesh'i okumuştum valla[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic [Bu mesaj Head tarafından 12 December 2003 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Remzi de rahatca bulabilirsin ama cok tuzludur fiyatlar istiklal acaddesinde RObinson Crusoe 453 var, ma aordaki TP leri alma, hepsini ben alicam :)[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 örnek olarak Shakespeare in tüm kitaplarını istiyorum ;ya da Tolstoy un ing. çevirilerini .. bunları Ankara da nerde bulabilirim satın almak için ? Level 6 kitaplar kaynıyo her yerde ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 teşekkürler beyler .. internetten sipariş de verebilirim sanırım .. pandora.com.tr vardı bi' ara bakıyodum dur oraya bakim ..ayrıca önerilere ,adreslere devam lütfen ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 konu içi konuları konu dışı bölümüne açmayınız! mis gibi edebiyat bölümü varken bu konunun burda ne işi var bana bi anlatabilen çıkacak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Emaleth, 12 December 2003 19:26 tarihinde demiş ki: konu içi konuları konu dışı bölümüne açmayınız! mis gibi edebiyat bölümü varken bu konunun burda ne işi var bana bi anlatabilen çıkacak mı acaba? kusura bakmayın ,burayı yalnızca yazılara ayrılmış bir bölüm olarak biliyordum ... ayrıca volfied TP ne ola ki ? [Bu mesaj odchu tarafından 12 December 2003 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 çok çok önericeem üç yazar var. birincisi yani ilk olarak: Douglas Adams Hitchhikers guide to the Galaxy ve The Long dark tea time of the soul ve Dirk Gently's holistic detective agency ikincisi: Tolkien Özellikle Lord of the Ring trilojisi üçüncüsü: Agatha Christie Herangi biri: Curtains down ve Orient Express ile başlamanı tavsiye etmem...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar