Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 öncelikle üzügünüm uzun sürdir bakamadım da bence oyun öncesi şu karakterleri en azından bi buluşup konuşsak ya da net gibi bir teknoloji var iken bu işi öyle halletsek Oyun sabahı öğrenirsek zor olabilir hem player ile konuştukça insan senaryoya da yeni bişiler ekler felam Bi de blackguard benim olsun ehu :) ayrı bir sorumsalımız ben fr hakkında drizzt ve elminster fazlasını bilmemem olabilir (hiç ısınamadım fr ye :P ) hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 04 December 2003 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 konuşuyoruz zaten karakterler hakkında. siz ne oynayacaanızı söyleyin. ufak bi konsept hazırlayın. eksik yerleri ben doldurururum.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 dolduk. fire verirsek bildiricem. topiki takibetmeye devam ediniz efenim...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ulan! ulan! kahrolsun ÖSS şu üniversiteye bi kapak atma operasyonunu gerçekleştiriim en kısa zamanda böle spiderqueen fln oynattıracam sana grudge!! :D[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 mutlu dediğim arkadaş mumyayı alıyo. diğer karakterleri de bekliyorum. gelecek hafta içinde hazırlicam karakterleri. yılbaşı tatilinde falan oynarız büyük ihtimalle en geç...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 kafanda başka bişi yoksa ben drow lich wizardshadow adeptarcmage olcam.uyar mı sana sayın DM im? [Bu mesaj Fzoul_Chembryl tarafından 05 December 2003 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 gayet uygundur efenim. bi de karakterini kendi hazırlamak isteyen varsa söylesin. base ability scoreları 13 14 15 16 17 diye alcaksınız. (con olmadığı için 5 tane) üstüne level uplardan gelen 5 puanı dağıtçaksınız. en son da karakterinizin üzerine template'i ekliceksiniz d&d 3.5 kurallarına göre. elinde kitap olmayanlar wizards'ın sitesinden D20 sayfasına girip SRD indirsinler. oyunda karakter dengesi aramıyorum. karakterler lvl 20 olcak. monster HD varsa üzerine eklencek (misal mumya 28 hd ile gelecek olaya) ECL ye bakmıyoruz. ama birden fazla template falan olmicak kimsede. yukarda yazanlar dışında undead isteyen önce onay alsın... karakteriniz için özellikle istediğiniz non-artifact eşya varsa belirtin. onun dışında ufak tefeği ben halledicem... [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 05 December 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 buluşup bi ara karakterleri yapıcak mıyız yoksa biz yapıp forumlardan filan yazıp senden onay mı alıcaz?[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 aslında 2 gün üst üste buluşmayı düşünüyorum. iki session halinde. ilk gün karakterleri tamamlayıp ufak birer prelude tadında giriş, ikinci gün de asıl oyun şeklinde... hem böylece karakteriniz üzerinde düşünecek 1 geceniz olur iyi olur... [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 05 December 2003 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 sanırım ne zaman oynayacağımız hala belirginleşmedi değil mi? ona göre uygun olup olamayacağımızı bildirelim de herkes için uygun bi zaman ayarlansın.[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 şimdiden ayarlamaya başlayın derim...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Wulfgar -> vampire lord Fzoul -> lich mutlu -> mumya gölge -> death knight mortac -> ne olduğunun bilinmesini istemiyo arkadaş :) ama silveraith diil... coronius background yolladı da ne tür bi undead olcaa belli diil daha...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 06 December 2003 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 önümüzdeki pazara bizim oyun yok. mümkünse cumartesi + pazar olmazsa pazar toplanalım. hatta gelebilenler hem cumartesi hem pazar gelsinler...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 iki gün arka arkaya sıkıntı yaratbilir cts salı veyahut pzr salı ? veyahut per de olabilir[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Nası yani haftaya oyun yok!! Cumartesi oynayın işte. Kızdırmayın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 axe haftaya sınavım var gelemiyorum dedi ya. bi de hafta içi olabilitesi yok. çalşıyorum...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 cumartesi bana olmaz benim dier campaing var.onu oynicaz inşallah bi ay sonra ilk defa hayatta gelemem.pazar da çalışıyorum o olmaz.uyarsa siza de hafta içi oynıyalım.yada banim oyunumun olmadığı bi cumartesi olur.ama hafta içi sanırım en iisi olur.zaman da önemli diil saat kaçta olsa olur.okulu bi gün satmış olurum max.yapmadıım şey diil zaten:P[hline]Serve no one but BANE!!! [Bu mesaj Fzoul_Chembryl tarafından 08 December 2003 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Tarih konusunda bir an önce fikir birliğine varmanız herkes için yararlı olacak. Sevgili Grudge, benim oyunum bu haftaya cumartesi yok yani wulfgar için sorun olmaz + pazar günü de seninki yok. Öyleyse daha ne duruyosunuz. Bundan uygun hafta olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 walla bi aksilik cıkmazsa (direksiyon dersi falan gibi) bu hafta sonu oynuyoruz. ctesi. okadar önemli diil. sadece karakterleri elden geciricez ama pazar gelebileccek durumda olanlar yazsınlar lutfen cabucak. ki boshluk kalırsa onları dolduralım. ayrıca fzoulcum hafta içi olmaz demistim sanırım...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 hafta sonu olmaz hiç bi koşulda ne yazıkki bana.anca bi hafta sonu oyunum olmazsa gelebilirim.o kadar.ama hafta içi dediğim gibi her gün olur dert diil.[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 benim bu cmt oyun yok, gelebilirim, pazarda belki ayarlanabilir mesela 2 den sonra katılabilirim falan... (ders varda..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Cumartesi ve pazar saat 14:00 da saklı kentte. geç gelene dayak var. cumartesi karakterler rötuşlanacak + prelude tadında bişeyler yapcaz pazar asıl oyun olacak. fzoul bu durumda senin yerini boşaltmak durumundayız gibin görünüyo? bi ses veriver, yedeklerle irtibata geçicem.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 cmts ve pazar gunu uyar bana.[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 gru yaw benim 2 günde dışarı çıkmam sıkıntı yaratabilceğinden biz senle char ı önceden ayarlasak da (net veyahut başka bir medya ile) ben pzr şe etsem sizlere bi de tarif ediverin saklı yı :)[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Eğer oyuncu eksiği varsa hemen bu oyuna atlamak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar