hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 istatistik ödevi yapmak için program önerisi alabilirmiyim .. harmonik siralidizi vb. hesaplar yapılacaktır . ayrıca exccel gibi aptal aptal haptallikar yapmasa iy iolur .. önertileriniz bekliyorum ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 yinede sen bilirsinde ben istatistik dersi aldığımda excel in cidden üstün bi program olduğunu ama biz onun çok az özelliklerini kullandığımızı anlamışdım.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 aynen abi excel iidir..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ewet ex. iyi ama kullanmak için onun o aptal "VBScript" dilinin bilmek zorundasın ki o da çok saçma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 excell iyi imiş , ve o dili öğrenmek gerekli imiş .. ayrica bir gece uykusuz kalinca iş halloluyormuş vsvsii[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bulabilirsen SPSS tavsiye ederdim ama iş işten geçmiş sanırım. okulda bunu kullanıyoruz. canavar.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar