hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 istatistik ödevi yapmak için program önerisi alabilirmiyim .. harmonik siralidizi vb. hesaplar yapılacaktır . ayrıca exccel gibi aptal aptal haptallikar yapmasa iy iolur .. önertileriniz bekliyorum ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 yinede sen bilirsinde ben istatistik dersi aldığımda excel in cidden üstün bi program olduğunu ama biz onun çok az özelliklerini kullandığımızı anlamışdım.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 aynen abi excel iidir..[hline]Lucky's Gallery
Maleboge Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ewet ex. iyi ama kullanmak için onun o aptal "VBScript" dilinin bilmek zorundasın ki o da çok saçma ...
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 excell iyi imiş , ve o dili öğrenmek gerekli imiş .. ayrica bir gece uykusuz kalinca iş halloluyormuş vsvsii[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bulabilirsen SPSS tavsiye ederdim ama iş işten geçmiş sanırım. okulda bunu kullanıyoruz. canavar.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN
Öne çıkan mesajlar