Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl Hattını Önceden Açtıranlar..


n0x

Öne çıkan mesajlar

Adsl Fiyatları Düştü dendi ama yeni tarife şu an kampanya niteligindeyimiş. bugün aradım ben dedim 256k ya geçicem 69 milyon dimi. Adam dedi o yeni üyeler için kampanya yaptık . Sen 1 ay bekle fiyatlar ankaradan gelicek falan filan dedi . 256k ya yada 512 ye geçicekler hemen atlamasınlar.Çünkü şu an yılbaşına kadar kampanya var sonrasında fiyatlar eski haline gelebilir.Eger artmazsa sildirecem kaydımı yeniden baglatıcam böyle çifte standart görmedim daha...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar zam gelebilirki?
enflasyon hedef %10 civarı seneye. enflasyon üstünde zam veremezler.
aha köprüye bile verdiler dava açıp kazanıldı.
5555 se 6111 olur yani sallamasyon yaptım :p pek etkilenmez artık fiyatlar[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha!
Sì man i yulman nin enquantuva?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fıyatlar dahada ucuzlayacak o yuzden acele etmeyın. Yalnız bır gercek varkı 64 kablo, 128 adsl den cok daha hızlı. Bende dusunuyorum adsl kablo yerıne. Ama arastırdım su an kablo daha hızlı.Cok buyuk bır fıyat farkı var. Kabloda ucuzlasada 256 kablo alsak. 128 kablo, 512 adsl fıyatından pahalı. Gercı 512 adsl de oyle aman aman bır hız yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi rica ediyorum sorup soruşturmadan saçma saçma şeyler yazmayın!

Ben araştırdım telekoma da sormuş annem
Fiyatlar şu an herkes için indirimli yani ben 256 ya geçersem 69 milyon ödicem aylık. Yeni kullanıcı için fln diye bişey yok.
Ayrıca bu promosyon Haziran 2004 e kadar sürücek ve ondan sonra tekrar eski fiyatlara dönülcek yani 256k bağlantı 87 milyon olucak haziranda.
Önümüzde nereden baksanız 6-7 aylık bi süre var azımsancak bi süre değil bu süre içinde 256 ya geçmek okadarda mantıksız değil ama ben 128 de kalıcam yinede ucuz ucuz yuwarlanıp gidicez =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...