karpuz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ABi 2 saattir bu embesil programla uğraşıyorum ya yardım... wingate durduk durmadık yerde babamın bilgisayarından aldığım interneti durdudu... herşeyi yaptım uninstall muş reinstall muş restartmış (62 kez) ya pingliyolar dosya transferi bile yapıyorum hatta içerdei bilgisayar (client olanla) internette bişey yapmaya çalışınca bu bilgisayarda görünüyo ama yapamıyorum bişey... internet veri bıdıbıdı alınamadı diyo DELİRCEM YA BİRİ YARDIM ETSİN İMDAAAAAAAAK[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 kablo çıkmıştır dicem çıkmamıştır demi eheh[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 abi pingliyolar birbirlerini diyorum ne kablo çıkması HADİ ABİ ACİL YARDIM LAZIM YOK MU BAŞINA GELMİŞ OLAN?[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ulan kimse cevap vermemiş deli olcam ya niye böyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar