UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 İlk fıkra zekice..[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 eet ılk fıkra yı bılıyodum ho$ da ole cok g uluncek bı olay deıl dıgerlerıde bayık...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 başlığa fıkradan daha çok güldüm..[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: -Melancholy-, 11 December 2003 18:45 tarihinde demiş ki: başlığa fıkradan daha çok güldüm..[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! ahahahaaha bende en çok buna güldüm:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ben gülmedim manda pokuna[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: [hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Bende buna..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 e gülen var mı ki zaten?[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mandoo espri anlayışını beğenmedim :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mektup güzeldi :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 fena diil be ahah ama başlık çok abartı harbi[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Daha önceden duyduğum için komik gelmedi. Ama ilk duyduğumda gülmüştüm. Abartıldığı kadar olmasa da güzel fıkra.. Klasik bir fıkra da benden: Temel ile Dursun ev soyarlar ve kaçarlarken ev sahibi uyanır, ve arkalarından bağırır :" Durun oros.u çocukları" diye. Temel Dursun'a döner: "Sen kaç beni tanıdı"[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 adamın biri varmış karısınında ikisi...bu bile daha komik...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Nasrettin hoca derede yoğurt mayalıyomuş, temel gelmiş: "yaw hoca bu kadar yoğurdu naapçan?" demiş (duymuşunuzdur bunu çoğunuz)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ahuhaua :)[hline]Daverc...WTF ?! --> ..[ quote ]Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ikincisi Süper[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Mirluin, 11 December 2003 20:03 tarihinde demiş ki: Nasrettin hoca derede yoğurt mayalıyomuş, temel gelmiş: "yaw hoca bu kadar yoğurdu naapçan?" demiş (duymuşunuzdur bunu çoğunuz)[hline] Duymadım daha önce de olayın esprisi sadece temelin gelmesi :) Buna benzer aslında kombo yapılabilir. Klasik fıkra karakterleri karşılaşır falan.. Namık Kemal, Nasrettin Hoca, kadının biri (şu paso hamile kalan :) ), Temel, Dursun, bir Türk bir İngiliz bir Fransız ve bir Alman, adamın biri gibi karakterleri birleştirip kombo halinde fıkralar üretilse .. Devlet bi el atsın bence.[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ya fıkra okunmaz anlatılır, şöel bi düşünün bi fıkra nette okduunuz hoşunuza gitse bile gülmezsiniz, önemli olan anlatılması, ve ii anlatılması, fıkraya gelince daha önce duymuştum; vasat civarı[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 mektuba yarıldım :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: sleepless, 11 December 2003 20:26 tarihinde demiş ki: gerek yok ahh ahh burda sanada gerek yoktu....[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 haha guzelmi$ ;) ama o kadarda a$iri degil.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 herkesin espiri anlayisi farklidir..aciksasi ben cok guldum mandoo nun yazdigi fikralara..(belkide gulmek istiyodum o yuzden)ama mektup a guzel diyenler olmus daha doru duzgun turkce ile yazilmayan biseye gulemiyorum..konu basligi olayi biraz abarti bana gore :) biri gelir ben bi adamin biri var mis karisinin ikisi gibi espiriye gulerken birinde tebessum bile olusmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yaw güzelde öyle komik deil[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Mandooo, 11 December 2003 17:52 tarihinde demiş ki: ok bab bana uyar... Temel kamyon şoförü dür... yokuş aşağı gidertken birden freni patlar... yolun sonu duvar...sağa bakar b çocuk yol ortasında top oynamakta...sola bakar yolda pazar kurulu....düşünür artık pazar girsem yüzlerce insanı ezicem ama çocuğu ezsem 1 kişi ölücek............. Ertesi gün gazetelerde büyük manşet..''MANYAK ŞOFÖR PAZARA GİRDİ 100 ÖLÜ'' Mahkeme çıkışı temele sorarlar kaza nasıl gerçekleşti diye... Temel şu yanıtı verir: Herşey Çocuğun pazar doğru kaçan topun peşinden gitmesiyle başladı....... bu fıkra benim fıkram beni ttanıyan herkese bunu anlatmıoşımdır artık bunada gülmezseniz bişi diyemicem ama bende fıkra çok tabi :)[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Hehe fıkraların neden komik olmadığını ve bize komik gelmemesine rağmen mandoonun koptuğunu anladım. Bkz: "Bab" yani yaş aralığı 12-14[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 super super tek kelıme ıle super :D[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar