Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komedinin tarihini baştan yazan FIKRA!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başlığa fıkradan daha çok güldüm..[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 11 December 2003 18:45 tarihinde demiş ki:
başlığa fıkradan daha çok güldüm..[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!

ahahahaaha bende en çok buna güldüm:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Mesaj tarihi:
said:
[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine

Bende buna..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
e gülen var mı ki zaten?[hline]Fly In The Ointment
I love this game!
Mesaj tarihi:
Mandoo espri anlayışını beğenmedim :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
fena diil be ahah
ama başlık çok abartı harbi[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Mesaj tarihi:
Daha önceden duyduğum için komik gelmedi. Ama ilk duyduğumda gülmüştüm. Abartıldığı kadar olmasa da güzel fıkra.. Klasik bir fıkra da benden:

Temel ile Dursun ev soyarlar ve kaçarlarken ev sahibi uyanır, ve arkalarından bağırır :" Durun oros.u çocukları" diye. Temel Dursun'a döner: "Sen kaç beni tanıdı"[hline]Lucky's Gallery
Mesaj tarihi:
said:
Mirluin, 11 December 2003 20:03 tarihinde demiş ki:
Nasrettin hoca derede yoğurt mayalıyomuş, temel gelmiş: "yaw hoca bu kadar yoğurdu naapçan?" demiş (duymuşunuzdur bunu çoğunuz)[hline]

Duymadım daha önce de olayın esprisi sadece temelin gelmesi :) Buna benzer aslında kombo yapılabilir. Klasik fıkra karakterleri karşılaşır falan.. Namık Kemal, Nasrettin Hoca, kadının biri (şu paso hamile kalan :) ), Temel, Dursun, bir Türk bir İngiliz bir Fransız ve bir Alman, adamın biri gibi karakterleri birleştirip kombo halinde fıkralar üretilse .. Devlet bi el atsın bence.[hline]Lucky's Gallery
Mesaj tarihi:
ya fıkra okunmaz anlatılır,
şöel bi düşünün bi fıkra nette okduunuz hoşunuza gitse bile gülmezsiniz,
önemli olan anlatılması, ve ii anlatılması,
fıkraya gelince daha önce duymuştum; vasat civarı[hline]a.k.a wicked
Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar..
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Mesaj tarihi:
herkesin espiri anlayisi farklidir..aciksasi ben cok guldum mandoo nun yazdigi fikralara..(belkide gulmek istiyodum o yuzden)ama mektup a guzel diyenler olmus daha doru duzgun turkce ile yazilmayan biseye gulemiyorum..konu basligi olayi biraz abarti bana gore :) biri gelir ben bi adamin biri var mis karisinin ikisi gibi espiriye gulerken birinde tebessum bile olusmaz..
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 11 December 2003 17:52 tarihinde demiş ki:
ok bab bana uyar...

Temel kamyon şoförü dür...

yokuş aşağı gidertken birden freni patlar...
yolun sonu duvar...sağa bakar b çocuk yol ortasında top oynamakta...sola bakar yolda pazar kurulu....düşünür artık pazar girsem yüzlerce insanı ezicem ama çocuğu ezsem 1 kişi ölücek.............

Ertesi gün gazetelerde büyük manşet..''MANYAK ŞOFÖR PAZARA GİRDİ 100 ÖLÜ''
Mahkeme çıkışı temele sorarlar kaza nasıl gerçekleşti diye...

Temel şu yanıtı verir: Herşey Çocuğun pazar doğru kaçan topun peşinden gitmesiyle başladı.......

bu fıkra benim fıkram beni ttanıyan herkese bunu anlatmıoşımdır artık bunada gülmezseniz bişi diyemicem ama bende fıkra çok tabi :)[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!

Hehe fıkraların neden komik olmadığını ve bize komik gelmemesine rağmen mandoonun koptuğunu anladım. Bkz: "Bab" yani yaş aralığı 12-14[hline]Buna İnanamazsınız!
  • Yeni Oluştur...