Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komedinin tarihini baştan yazan FIKRA!!

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

said:
-Melancholy-, 11 December 2003 18:45 tarihinde demiş ki:
başlığa fıkradan daha çok güldüm..[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!

ahahahaaha bende en çok buna güldüm:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önceden duyduğum için komik gelmedi. Ama ilk duyduğumda gülmüştüm. Abartıldığı kadar olmasa da güzel fıkra.. Klasik bir fıkra da benden:

Temel ile Dursun ev soyarlar ve kaçarlarken ev sahibi uyanır, ve arkalarından bağırır :" Durun oros.u çocukları" diye. Temel Dursun'a döner: "Sen kaç beni tanıdı"[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirluin, 11 December 2003 20:03 tarihinde demiş ki:
Nasrettin hoca derede yoğurt mayalıyomuş, temel gelmiş: "yaw hoca bu kadar yoğurdu naapçan?" demiş (duymuşunuzdur bunu çoğunuz)[hline]

Duymadım daha önce de olayın esprisi sadece temelin gelmesi :) Buna benzer aslında kombo yapılabilir. Klasik fıkra karakterleri karşılaşır falan.. Namık Kemal, Nasrettin Hoca, kadının biri (şu paso hamile kalan :) ), Temel, Dursun, bir Türk bir İngiliz bir Fransız ve bir Alman, adamın biri gibi karakterleri birleştirip kombo halinde fıkralar üretilse .. Devlet bi el atsın bence.[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

ya fıkra okunmaz anlatılır,
şöel bi düşünün bi fıkra nette okduunuz hoşunuza gitse bile gülmezsiniz,
önemli olan anlatılması, ve ii anlatılması,
fıkraya gelince daha önce duymuştum; vasat civarı[hline]a.k.a wicked
Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar..
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin espiri anlayisi farklidir..aciksasi ben cok guldum mandoo nun yazdigi fikralara..(belkide gulmek istiyodum o yuzden)ama mektup a guzel diyenler olmus daha doru duzgun turkce ile yazilmayan biseye gulemiyorum..konu basligi olayi biraz abarti bana gore :) biri gelir ben bi adamin biri var mis karisinin ikisi gibi espiriye gulerken birinde tebessum bile olusmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 11 December 2003 17:52 tarihinde demiş ki:
ok bab bana uyar...

Temel kamyon şoförü dür...

yokuş aşağı gidertken birden freni patlar...
yolun sonu duvar...sağa bakar b çocuk yol ortasında top oynamakta...sola bakar yolda pazar kurulu....düşünür artık pazar girsem yüzlerce insanı ezicem ama çocuğu ezsem 1 kişi ölücek.............

Ertesi gün gazetelerde büyük manşet..''MANYAK ŞOFÖR PAZARA GİRDİ 100 ÖLÜ''
Mahkeme çıkışı temele sorarlar kaza nasıl gerçekleşti diye...

Temel şu yanıtı verir: Herşey Çocuğun pazar doğru kaçan topun peşinden gitmesiyle başladı.......

bu fıkra benim fıkram beni ttanıyan herkese bunu anlatmıoşımdır artık bunada gülmezseniz bişi diyemicem ama bende fıkra çok tabi :)[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!

Hehe fıkraların neden komik olmadığını ve bize komik gelmemesine rağmen mandoonun koptuğunu anladım. Bkz: "Bab" yani yaş aralığı 12-14[hline]Buna İnanamazsınız!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...