Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter Önerileri

sgecca

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Seenone ile master smuggler, master pistoleer ve master TKA düşünüyorum. Tabii bu uzun vadede plan. Sebebi Qi-Gonn zaten buff yapıyor dolayısı ile medic lazım olmayacak. Bir de zaten sanırım tka olunca yeteri kadar guclu olucam bimiyorum sizin başka bir öneriniz var mı? Bu arada amacım pvp falan da degil sadece rodian oldum ve marksmande avantajım var onu biliyorum. Bekliyorum önerilerinizi.....[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

hmm smugglerı sanırım şu HQ olayınız için alıcaksın ?
eger öyleyse
master smuggler
master swordsman
pistoleer/ 0044
medic/ 1000

derim yada medici sallayıp yerine pistolda dodge veya accuracy artırabilirsin

swordsman hem meleede fena diil hemde mind bleedleri baya hoşmuş
2 bleed çekip feign yapmak zevkli olur sanırım :)
yada pistolu biraz kırpıp riflemandeki mindshot2 ye kadar alabilirsin 4 bleed yaparsın o zaman (oluyomu emin degilim ama yaptıgını söyleyenler var ve baya bi saglam bleed oluyomuş 4-5k damage gibi)

edit: aslında pvp yapmayacaksan pistol 0004 yapsanda olur sonuçta kd ve dizzy defense pvmde pek önemli degil
rifle içinde güzel yer kalır böylece
[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

[Bu mesaj Popeye tarafından 11 December 2003 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yok sen beni aştın ben karar veremiyodum ne olcağıma hatırlarsan, bundan 3-4 ay önce, ranger & ch karmasında karar kılmıştım sen daha master smuggler oliim falan diyodun, Seenone hani entertainer olcaktı da cantinada kalça sallıcaktın... :-P

Bu kadar çabuk da karar değiştirilmez ki abicim, sen en iyisi NPC ol şehirde avare avare dolaşıp arada hello falan de... Holo düşüremezsem yakın zamanda ben de öyle olcam çünkü, Hi'lal'in iki delisi olarak dolaşırız sağda solda... :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yeni bişi çıkmış, isimlerin yanında soru işareti var tıklıyosun, detay görüyosun, kaç mesaj atmış falan... Ben o kadar yazı yaziom daha 390 mesaj olmuş... Millet 1000'i geçip badge falan almış, karar verdim bundan sonra ben de abuk subuk topicler açıcam, ilgilendirsin, ilgilendirmesin her topice atlayıp anlamasam da cevaplar yazıcam, yakın zamanda "1000 mesaj" badge i alırım sanırım... :-P

Hadi hayırlısı bu 391. mesajım... :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...