sgecca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Arkadaşlar Seenone ile master smuggler, master pistoleer ve master TKA düşünüyorum. Tabii bu uzun vadede plan. Sebebi Qi-Gonn zaten buff yapıyor dolayısı ile medic lazım olmayacak. Bir de zaten sanırım tka olunca yeteri kadar guclu olucam bimiyorum sizin başka bir öneriniz var mı? Bu arada amacım pvp falan da degil sadece rodian oldum ve marksmande avantajım var onu biliyorum. Bekliyorum önerilerinizi.....[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Amacın pvp diil ama bu char %90 pvp olmuş.Smugglerin sadece pistol treesini alip geri kalaninida medic icin harcamani tavsiye ederim.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bahsettiğin karakter günümüzün en sağlam pvp karakteri. Gerçekte (roleplay anlamında) ise saçma sapan, yeri olmayan, Framkenstein gibi bi karakter. Yani PvP den basşka bi amacı olmaz o karakterin, PvP de de kimseye pabuç bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 hmm smugglerı sanırım şu HQ olayınız için alıcaksın ? eger öyleyse master smuggler master swordsman pistoleer/ 0044 medic/ 1000 derim yada medici sallayıp yerine pistolda dodge veya accuracy artırabilirsin swordsman hem meleede fena diil hemde mind bleedleri baya hoşmuş 2 bleed çekip feign yapmak zevkli olur sanırım :) yada pistolu biraz kırpıp riflemandeki mindshot2 ye kadar alabilirsin 4 bleed yaparsın o zaman (oluyomu emin degilim ama yaptıgını söyleyenler var ve baya bi saglam bleed oluyomuş 4-5k damage gibi) edit: aslında pvp yapmayacaksan pistol 0004 yapsanda olur sonuçta kd ve dizzy defense pvmde pek önemli degil rifle içinde güzel yer kalır böylece [hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. [Bu mesaj Popeye tarafından 11 December 2003 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Abi yok sen beni aştın ben karar veremiyodum ne olcağıma hatırlarsan, bundan 3-4 ay önce, ranger & ch karmasında karar kılmıştım sen daha master smuggler oliim falan diyodun, Seenone hani entertainer olcaktı da cantinada kalça sallıcaktın... :-P Bu kadar çabuk da karar değiştirilmez ki abicim, sen en iyisi NPC ol şehirde avare avare dolaşıp arada hello falan de... Holo düşüremezsem yakın zamanda ben de öyle olcam çünkü, Hi'lal'in iki delisi olarak dolaşırız sağda solda... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bu arada yeni bişi çıkmış, isimlerin yanında soru işareti var tıklıyosun, detay görüyosun, kaç mesaj atmış falan... Ben o kadar yazı yaziom daha 390 mesaj olmuş... Millet 1000'i geçip badge falan almış, karar verdim bundan sonra ben de abuk subuk topicler açıcam, ilgilendirsin, ilgilendirmesin her topice atlayıp anlamasam da cevaplar yazıcam, yakın zamanda "1000 mesaj" badge i alırım sanırım... :-P Hadi hayırlısı bu 391. mesajım... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 post kasmak sux[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 fencer,tka ve b,razda 0,0,4,4 pistol gayet iyi olabilir derim. yada swg ruhuna uysun dıosan bh ol her alanda sansın olur ve gusel gusel takılırsın bence.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar