Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriyorum!!

ozanbeyazkilinc

Öne çıkan mesajlar

Herkese selamlar..muptelası olduğunuz bu camiaya yeni bir çılgın katılmak istiyor ancak cehaleti onu kör etti! lutfen yardım edin... Arama motorundan butun sitelere baktım ve fakat online olarak oyunu oynayabilmem (ücretsiz tabiki) için ne yapmam gerektiğini kimse yazmamış..lutfen ama lutfen yardım edin.şu 9 gunluk bayramda yapçak en iyi şeyi yapmam için nasıl bi server bulupta oyuna nasıl girebilirim acaba!!!!!! acil imdat istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşgeldin Ozan.

Başlıkta caps kullanma lütfen bundan sonra, başlığı seçerkende içeriğe göre seçersen daha rahat yardım alırsın.

Değiştiriyorum, ne de olsa burası yeni gelenler bölümü, ileride gelen arkadaşlar caps başlık açmanın normal olduğunu sanmasınlar.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

yaws ben mix reborndan bağlandım..ama hewsim kursağımda mı kaldı nedir? Kimse yok bi han gibi bi yere girdim 3 kişi war diye sevinmiştim ama onlar hiç konuşmadılar acaba gerçek insanlar tarafından yönetilmeyen karakterlerde mi war???? Bu server mi doğru bir tercih değildi yoksa???
9-10 gunluk bi bayram war...bu bayram koppmammmmmm lazımmmmmmmmmmmmm......Bişeyler önerinnnn!!!!(iyi server gibi mesela..) ehu
bu arada bahadır öptüm abijim...

[Bu mesaj ozanbeyazkilinc tarafından 21 November 2003 07:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ozanbeyazkilinc tarafından 21 November 2003 07:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1sn 1sn... panik yapmayın! relax! sanırım ben test bi şiysini seçtim... şimdi hatırladımki odalar mı loncalar mı ne bi şi wardı mix rebornda.onlara mı dalmalıyım kine???? siz uyanana kadar sanırım ben onuda bulurum... eki ki. neyse yeniyim ya ondan böle heyecanla şeyediyorum...siz genede yanıtlayın beni anacım..byeesss...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...