ozanbeyazkilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Herkese selamlar..muptelası olduğunuz bu camiaya yeni bir çılgın katılmak istiyor ancak cehaleti onu kör etti! lutfen yardım edin... Arama motorundan butun sitelere baktım ve fakat online olarak oyunu oynayabilmem (ücretsiz tabiki) için ne yapmam gerektiğini kimse yazmamış..lutfen ama lutfen yardım edin.şu 9 gunluk bayramda yapçak en iyi şeyi yapmam için nasıl bi server bulupta oyuna nasıl girebilirim acaba!!!!!! acil imdat istiyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 altta MixReborn diye bir bölüm var oraya bakabilirsin (tabii mixreborn da oynamak istiyorsan)[hline]Güldürme beni Sam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanbeyazkilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Ultima Online'ı kastetmiştim..lutfeeennnnnn...... help meeeeeeeeeee!!!!!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 o mix reborn zaten ultima online oyununun ücretsiz bir serverı. Ultima Online - Age of Shadows Cdsini bul yükle buradan Mix Reborn UO shardına buradan da Diğer Free UO serverlarına nasıl girildiğini gör/öğren/seç/gir/oyna.[hline]rtc Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Hoşgeldin Ozan. Başlıkta caps kullanma lütfen bundan sonra, başlığı seçerkende içeriğe göre seçersen daha rahat yardım alırsın. Değiştiriyorum, ne de olsa burası yeni gelenler bölümü, ileride gelen arkadaşlar caps başlık açmanın normal olduğunu sanmasınlar.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanbeyazkilinc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 cd yi yukledim eywallah... mixreborna uyede oldum kullanıcı adım we sifrem tamam ip ve port ta ok ama gateway de server name ve description a ne yazmam gerekiyor??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 server name ve description senin hatırlaman için isim vermendir. kendine göre yaz. önemli olan ip ve port.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanbeyazkilinc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ehhuheuhueee... öylemiii.....bak sabahın körunde uyanıpta we pc basına geçmekle ne kadar doğru bi şi yapmışım... Bahadır eğer şimdi çalışırsa öpüjem abi seni...kikir kikir...saka bi yana sağolun ya..eywallah... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanbeyazkilinc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yaws ben mix reborndan bağlandım..ama hewsim kursağımda mı kaldı nedir? Kimse yok bi han gibi bi yere girdim 3 kişi war diye sevinmiştim ama onlar hiç konuşmadılar acaba gerçek insanlar tarafından yönetilmeyen karakterlerde mi war???? Bu server mi doğru bir tercih değildi yoksa??? 9-10 gunluk bi bayram war...bu bayram koppmammmmmm lazımmmmmmmmmmmmm......Bişeyler önerinnnn!!!!(iyi server gibi mesela..) ehu bu arada bahadır öptüm abijim... [Bu mesaj ozanbeyazkilinc tarafından 21 November 2003 07:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ozanbeyazkilinc tarafından 21 November 2003 07:38 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanbeyazkilinc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 1sn 1sn... panik yapmayın! relax! sanırım ben test bi şiysini seçtim... şimdi hatırladımki odalar mı loncalar mı ne bi şi wardı mix rebornda.onlara mı dalmalıyım kine???? siz uyanana kadar sanırım ben onuda bulurum... eki ki. neyse yeniyim ya ondan böle heyecanla şeyediyorum...siz genede yanıtlayın beni anacım..byeesss... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mixreborn un forum bölümüne sorarsan sorularını yardım eden sayısı daha fazla olacaktır[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanbeyazkilinc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ay çok özur dilerim..ben bi şeyi yanlış algılamışım sanırım... Ultima sitesi forum için buraya yönlendirince, ben burayı ultima online'dan ibaret sandım.. halbuki o sadece forumların bir bölumunu kapsıyormuş. Tekrar özür... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ozz fekat burası sade bi uo forumu dil he haberin ola ehehe[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 lol ozan onlar vendordur :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 aman abi sosariadan adamlar fırlayıp geliyor foruma..korktum yaw[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.