horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ayrıcaaaa 900 dolar verebilirsen sana kral bassını tavsiye edecem. stingrayden hoşlanıyosun demek. 5 telli istiyosun bu da demek ki iyi bi B teli istiyosun. İyi bi B teli o paraya nerde var. LAKLAND tabii ki. Stingray tonu da var jazz tonu da var kral ötesi bi alet... yani inan bunnar kendime de baktıım aletler..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 900 dolar cok maalesef, active pickupfalan herade bunlar di mi?laklandinkiler? nerden buluyosun ki ne 500 dolara nasil olur[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bi de aklinda olan butun modelleri sen postla istersen ne kadar cok secenek o kadar iyi... 5 telli alirsam jazz funk rock uclemesine kaycam 4 telli alirsam rock, sert tonlar istiyorum.. hangisini alirsam iyi bisi alcam cunku seneye de digerini falan almak istiyorum..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 aktif hemi de bartolini!!! hmm. paalı diyosan peki. ama harbi olay bitmiştir ikrama devam yani bu alet. ikinci el bulucaz koç. birinci elde bile senin bulucaandan çok daa ucuza bulurum meraklanma..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 .. çok seçenek o kadar da iyi diil. ama biraz takıl bikaç seçenek sunucam sana...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 işlem tamamlandı önerim 600 dolara olur hartkeyzle beraber. rengi yeşil yannız.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 7 telliye ne dersin? 500 dolar. ama olmaz heralte :-p[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 7 telli beni bozar yesil renk ? kotu de nerden buldun nasi? 2. el de nerde?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 su da var peaveynin www.samedaymusic.com/product--PEVGRNTB5 ama peavey konusunda suphelerim var iyi midir nasildir?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 check pm[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Uç Ankaya İzmir caddesinde Kenan'a istediğin gitarı yaptır diyecem olmayacak. Şaka maka adam iyice üstad oldu her siparişi canavar gibi yapıyo. her koşulda favori bas gitarım > YamahaTrb6 ha bi de şu var yine Trb serisinden ama biraz daha pahalı ::John Patitucci Signature > TRBJP2 [hline]uyku ölümün kardeşidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 En iisi trb serisinin TRBIIP ler. Çok farklı. Ayrıca fıstık gibi neckthroughsu varken Myung niçün bolton kullanıyosu çözemiyorum. (gerçi TRB varken niye gidip RBX yaptı aletini onu hiç anlamıyorum ya... (koreli olduundandır belki hacı?( lan sen yine mi geldin!(ehe gidiyom.))) neyse)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar