Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Arkadaşlar Opeth den en çok beğendiğiniz şarkılar neler? Birkaç öneriye ihtiyacım var da.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard Your paradise doesn't sound too fetching It's not only your souls which must be lost 'Hell is other people' Yeah, too right, my hell is you The sins of the flesh sound so appealing So let me wallow in my guilt Your hell will be my heaven So let's turn up the heat, let eternity begin Let's go to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 nectar to bid you farewell harvest bleak[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 demon of the fall serenity painted death in the mist she was standing windowpane $imdi aklima gelenler[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 deliverance ending credits[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Demon of the fall ı tek geçerim[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 demon of the fall black rose immortal face of melinda[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Demon of the fall Bleak[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 türkiyede en çok dinlenen gruplardan biri,oldukça ilginç herkes opethi biliyor:) nerdeyse en piyasa grup. face of melinda to bid you farewell bleak karma...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 forest of october black rose immortal bleck face of melinda drapery falls[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yazdıklarınızın dışında benighted[hline]Dikkat! Türk Mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 harvest bleak[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 A Fair Judgment super sarkidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 credence a fair judgement the twilight is my robe dirge for november in my time of need requiem patterns in the ivy I & II april ethereal[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 aramayi kullanin ya yeteri kadar topic var boyle[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ahaha dam illa kıllık yapacak:Dama haklı yane.. benim favoriler blackrose immortal forest of october demon of the fall to bid you farewell for absent friends[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 benim yaptigim mi killik? ne alaka yahu, tam tersi, muzik forumunun hep ayni basliklarla dolmasi bana killik gibi geliyo, arama icin o kadar topic acildi kimse aramayi kullanmiyo[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 opeth mp3 grubu değildir kesinlikle onun için şarkı şarkı dinlenmemeli, albüm albüm dinlenmelidir kanaatimce... still life favori albümüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: green_martian, 06 December 2003 00:17 tarihinde demiş ki: benim yaptigim mi killik? ne alaka yahu, tam tersi, muzik forumunun hep ayni basliklarla dolmasi bana killik gibi geliyo, arama icin o kadar topic acildi kimse aramayi kullanmiyo[hline][i]-->Four String Magic<-- baydim tmm abi zatenb haklısın dedim..[hline][b]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: green_martian, 05 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki: aramayi kullanin ya yeteri kadar topic var boyle[hline][i]-->Four String Magic<-- baydim e haklı adam bişi diyemeyiz[hline]a.k.a [b]wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: Gilean, 06 December 2003 00:39 tarihinde demiş ki: tmm abi zatenb haklısın dedim..[hline] smiley koymayi unutmusum biraz asabi gozukmus mesajim kusra bakma simdi koyim bari ahanda :))[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Beyler tamam haklısınız da album alacam ve mp3 indirecem. Nasıl bir arama yapabilirim sizce? Best songs of Opeth falan mı? Önerilerini sunan herkese çok tşk ediyorum[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard Your paradise doesn't sound too fetching It's not only your souls which must be lost 'Hell is other people' Yeah, too right, my hell is you The sins of the flesh sound so appealing So let me wallow in my guilt Your hell will be my heaven So let's turn up the heat, let eternity begin Let's go to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 direk url veremiyorum search screen ine url verilmediği için aramadan opeth yaz ve ilgili olanlara bi bak bakalım kaç tane varmış. He siz diyceksiniz ki sen her konu açmana bakıyomusun. hayır ama yine de teşvik etmek de bişeydir. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ya albüm albüm alıcaksın..mp3 oalrak dinlmicxeksin..yada albüm olarak indireceksin anlamlarına bakarak dinliceksin.. istersen 0dan başla al bir orcid dinle bakalım beğeniomusun..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 en iyi öneri[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: DeamoN, 06 December 2003 17:15 tarihinde demiş ki: en iyi öneri[hline]bornozlu canavar eyw deamon[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard Your paradise doesn't sound too fetching It's not only your souls which must be lost 'Hell is other people' Yeah, too right, my hell is you The sins of the flesh sound so appealing So let me wallow in my guilt Your hell will be my heaven So let's turn up the heat, let eternity begin Let's go to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar