Castigater Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 istanbul anadolu yakasında satan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 anadolu yakasından bildiğin teknosa varsa bulabilirsin orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 aynısı... ayaklıksızlıktan koydum ansiklopedileri üstüste öyle aklımca ayaklık yaptım :) benimki de 4400[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 saol modok :) yaratıcı karpuz :p bilgisayarın odamdaki duruş şeklinden dolayı sol arka hoparlörü seyyar bir şekilde kullanıyorum (kablosu halının altından dolaştırmaya yetmiyor) kablosuna bi şey olmasından korkuyorum bu yüzden bi tane ayaklık lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar