waxwing Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 evet arkdaşlar http://www.pahardcore.com/bands/bands.cfm?id=5714 bu adresden grubumuzun mp3 ünü idnireblirsiniz emo punk tarzi bişiler yapioruz dinliyip yorum yaparsaniz sevinrim[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ben şarkınızı dinledim ve sevdim ama zil çok gibime geldi uzmanı değilim ama. başarılar dilerim.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 özellikle bateri baya iyi bence..ziller bence iyi..pnuk yane sonuçta..vokalda şarkının ilerine doğru sesini açıo iice..baya iyi..helal başaılar..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 teşekürler arkdaşlar dinledğiniz için beyenmenizde benim için büyük mutluluk[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Bassçı lazım mı abi? Ne iş olsa yaparım hehe.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Varmış zaten neyse hehe. Çok hoş...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Benim tarzımada yakın bişey ben çok sevdim parçayı ellerinize sağlık ve waxwing sen grupta necisin? keşke paticikte böyle gruplar şarkılarını koysa dinlesek ne güzel olur :P dimi?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ben gitar çaliyorum biyere koyablirsem dier şarkilairmizda dinletmek isterim size[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 i sense much placebo in you :))[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bateri cok iyi ancak biraz sesinin kisilmasi lazim bassin da sesi cok kisik geldi bana bazi bolumlerde, ama sonlara dogru sesi yukseliyo belki de kayittandir..bi de ben vokali begenmedim bu sarkida... placebonun special k ile bulletproof cupid inin karsimina benzemis sark baya :) ama guzel baya tebrik ederim..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 duzeltme yerine alinti yapma tusuna basmakta ayri bi marifet.. [Bu mesaj green_martian tarafından 09 December 2003 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ya cok kalitesiz bi kayit zaten ve acele yapilmis kayit biraz makyajlansa daha guzel bisiler cikar placebo olaiyna gleince herkez ayni seyi dio ama inanki hic birmiz placebo dinlemiyen adamlariz yani rastlanti olmus sadece[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bana da oluyo bazen oyle dogaldir ya elinde olmadan benzer bisi yapiyosun..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 güzel olmuş alp.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 dünyanın en büyük grubudur take a back seat bunu unutmayın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar