Dragonchaser Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 İşin doğrusu Iron Maiden Türkiye'ye biraz zor gelir!!! Bu arada adamların Avrupa turnesi şu anda hala devam etmekte ve Türkiye tabii ki yok (zaten kış ayında gelince de kapalı bi mekana gelmeleri gerekir ki orasıda büyük ihtimal Bostancı olur. Haliyle 3 gitarın kıç kıça o sahnede ne yapacağı da merak konusu :) Rock in Rio'daki sahneyi gören arkadaşlar bilir, sadece sahnesi belki Bostancı'nın 5-10 katı kadar). Artık ben umudu kestim valla! Ama konumuza dönücek olursak Maiden'ın bi bahar ayında geldiğini, iyi reklamı yapılmış bir stadyum konserinde ve biletlerin ortalama 30-35 milyon olduğunu varsayarsak en az 20000 kişi gelir. Maalesef gelmiyorlar ama! Açık söylim canlı performansını görmek istediğim ilk gruptur Iron Maiden; ne diyeyim onları getiremeyen organizatörler utansın! :([hline]ROCK N' ROLL FOREVER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Gelmez diyen arkadaşlar bence pek emin olmasınlar. 2 kanıt var elimde, en azından gelme ihtimallerinin birazcık da olsa olduğunu gösteren. 1. Dance of death çıktığında sitede bir news yada post gibi birşey attılar. Ve " Turkey bizi desteklediğinizi biliyoruz, albüm satışları Türkiyede iyi gidiyor. Watch for the further news" gibi bişi dediler. Yani Türkiyeye müjdeli haberler gelebilir. 2. de Avrupa konser programları şu ana kadar Christmas'a endekslenmiş durumda. Program Yılbaşına kadar açıklanmış. Ve daha sonrası için Japan, North Amerika ve "other areas" yazıyor. O "other areas" da olma olasılığımız umud ediyorum ki var. Ben yine de moralimi yüksek tutuyorum, amacım Türkiyede bir Iron Maiden konserine kesinlikle gitmek. (Her halukarda Amerikadaki bir konserlerine gidicem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Natural_Jedi, 18 November 2003 21:47 tarihinde demiş ki: hazerfanda yapılsa bi sürüde alt grup çıksa yane 4-5 tane falan bence 30k bulur tabi iyi reklam.herşey reklama we paraya bakar sonuçta.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... bence boyle bisi olsa 50 bin buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 oha 50 bin fln dienler olmşta harbiden oha yani bi kere türkiyede hayatında iron maiden hehangi bir şarksını dinneyen kişi sayısı 60 bini geçmez bence e tabi bu 60 bin kişiden en fazla yarısının konsere gelme isteğinin olacağını düşünürseniz vede aradan para problemlerini ve iron maidenın daha önce türkiyeye gelme faktörünü çıkarırsanız en olumlu şekilde 20 bin kişi kalır yani sanırım biraz gerçekleri konuşmakta fayda var ayrıca rockn coke gibi bütün türlerden grupları barındıran bi organizasyon bile 50 bin olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 10 bin kişiyi geçerse, konsere gitmem abi o kadar iddialıyım yani...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Sadece Türkler gelicek diye birşey yok... Biraz maiden forumlarını okursanız hayatında 40 adet maiden konserine gitmiş bir yığın insan görüceksiniz... Emin olun bana bu insanlar ingiltere ve diğer avrupa ülkelerinden geliceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Şu sahneyi görmeden gidersem gözüm açık gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Mendoza, 21 November 2003 19:35 tarihinde demiş ki: gözüm açık gidicem... TUrkiye de bekliyosan boole bi sahne iyi yolculuklar diyim sana simdiden, kartpostal yolla gittigin yerden :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bir üstteki msg a quote yapmayınız lütfen, sizi mod'a şikayet ederim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forsythe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 maiden gelirse istanbul'da ilgili ilgisiz herkes gider, zaten yılda bir adam gibi konser oluyor maiden gibi bir dev gelirse herkes kaçırmak ayıp olur mantığıyla koşar gider.. ayrıca edi'yi şöyle bi yakından göresim var benimde.. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ya tamam da, adamlar yılda 2 konser veriyorlar ingiltere'de. adamın işi gücü yok kalkıp Türkiye'ye mi gelecek? ha, belki Yunanlılar gelebilir, o da sanmam.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hep ayni tip grup olmiycak her genre den 2 grup toplam 6-7 grup ama hepsi populer olsa bide bunlar cadirli festivalde bulussa biletler gunluk 50 bilse olsa 100 bin kisi gelir yani ironmaiden metallica redhotchilipeppers korn radiohead 2-3 tanede tam alternatif[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forsythe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 yukarda saydığın bütün gruplar biz festival yapıyoruz dese ben gitmem, kimseyide bırakmam.. http://www.metalmaniafestival.com/images/cartel.jpg festival olucaksa böyle olsun.. [Bu mesaj Forsythe tarafından 22 November 2003 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Yılda iki konser vermiyorlar canım. 20 kadar konser vericekler yılbaşına kadar. Hatta şimdi baktım yılbaşından sonra amerika ve japonya ya gidiyorlar. "Dance of Death World Tour" Türkiyeye gelme ihtimalleri iyice azaldı. Offff[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Forsythe, 22 November 2003 12:12 tarihinde demiş ki: yukarda saydığın bütün gruplar biz festival yapıyoruz dese ben gitmem, kimseyide bırakmam.. http://www.metalmaniafestival.com/images/cartel.jpg festival olucaksa böyle olsun.. [Bu mesaj Forsythe tarafından 22 November 2003 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] öle bi konser olsa hele bırak 50bini 30bin bile olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Korn ile Iron Maiden'ı aynı konsere nasıl koyma gibi bir düşünceye kapılıyorsunuz. Helal vallahi...[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Mendoza, 21 November 2003 19:49 tarihinde demiş ki: Bir üstteki msg a quote yapmayınız lütfen, sizi mod'a şikayet ederim... :) sazan aga takilir ac emanin quote topigini oku tummesajini quotelasam gereksiz derecede bi resim e mesajin tamami gozukurdu ama yorum yaptigim yeri aldim sadece farkinda isen o topigi iyicene oku bi bence ;)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 korn gelse 10k kişi kesin gelir zaten 5k sı bielrek sewerekj gelenelr olur 5k da koırn a gittim dmeek için gelir maiden da böle 10k maiden dinlemek için gelir bi 5 dk da maiden kosnerien gittim demek için gelir[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 İddiaya girerim Korn'a daha fazla insan gider. tiki faktörünü unutmayın arkadaşlar. tikiler korn dinleyip, farklı oluyorlar basitliklerinin ve aynılıklarının içinde. özenti topluluğu. şimdi açacam yine ağzımı, kötü olcak..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 artı 1 yani vlla [Bu mesaj Volfied tarafından 23 November 2003 06:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 sen de böle bi mesaj yazarak kendini farklı sanıyosun dmi? "melankoli" korn bu kadar hakareti hakedicek bi grup deil bence kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 orda korn'a değil, korn'u dinleyen insanların bazılarına laf ettim dikkat edersen... korn'u da sevmem, ama sevene karışmam![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 beyler konuyu saptirmayin lutfen[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bu nedir ya : Fri 23 - USA - New York Hammerstein Ballroom Sat 24 - USA - New York Hammerstein Ballroom Mon 26 - USA - New York Hammerstein Ballroom Tue 27 - USA - New York Hammerstein Ballroom Aynı konser salonunda üst üste 4 konser. Bütün amerika gelicek herhalde... Şunlardan 1 tanesini Türkiyeye alsanız ne olur ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonchaser Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 :yapma: Lütfen arkadaşlar Korn ile Iron Maiden ismini aynı yerde telaffuz bile etmeyin!!! Zaten konu ile Korn'un hiç bir alakası yok ( bu son o ismi söyleyişim :) ) Ama eminim ki mantıklı düşünülmüş bi fiyatla Maiden 20-30 bin seyirci bulur. Kısacası bu senede konser hayali yattı.. Artık yeni albümü bekliycez ama bu arada inşallah grup elemanlarından biri ölmez :) Gerçi o kadar da yaşlı değiller ama.. Son 3 senedir 2 dünya turu yaptılar ve hiçbirinde gelmediler, bunlar sonra da gelirler mi Allah bilir artık! Unutmadan Iron Maiden artık Yunanistan'a da gitmiyo. Bi ara Yunanistan'daki Maiden konserinde Türk bayrağı yakıldığı ve Bruce'un bi konuşmadan sonra konseri bıraktığı söyleniyodu. Sanırım bu doğru; tam bilgisi olan var mı acaba?[hline]ROCK N' ROLL FOREVER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar