alaattin87 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 uo oynarken calıstırdıgınızda periyodik zamanlarla ping yaparak lagdan kurtulmanızı saglar.özelliklikle dial-uplara tavsiyem.bende dial-upım kurtuldum sonunda lagdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 programın adını solesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyron Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 her adim attiginizda zaten serveri pinglersiniz...bu adami cope atin....ya cok amator, yada kendini cok akilli saniyor; her iki durumdada savundugu seyi onemsemeyin ...nacizane tavsiyem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyron Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 merakimi yenemeyerek baktim link'e...tavsiye ettigi dosya PWsteal.Trojan ihtiva ediyor... yani genc degilmis ....sadece kendini cok akilli zannediyor.... sallayin gitsin... onemsemeyin bu sahsiyeti... daha dogrusu bu insan bence hem genc hemde kendini cok akilli zanneden s****k' lardan. benden soylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 tabiki kaale alınmaması gereken biri.. sonuçta oyuna gönderdiğiniz her komutun zaten ping-pongtan farkı yok.. download accelerator gibi programları da sakın ha indirmeyin, spyware'den zarttan zurttan başınızı kaldıramazsınız... aman diyim.. bu arada alaattin, yaptığın şey büyük terbiyesizlik.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 sazan avi yapmaya calismis akilli cocuk[hline]Natalie-Elder Tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar