Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 abi senin adına sevindim,tebrikler. :)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Kimse bir pisikoloğa götür kendinlen aileni dememiş heh[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 en iyisi soguk davranmak evdekilere karşı bu gibi durumlarda. biraz uzak durunca neyin var ne oldu niye konuşmuyon bizimle artik diye otomatikmen sorarlar o zaman anlatirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Yaw naaptın sen be.Bunu kimse sölememiş ama aklıma takıldı.Hoca sana atarım seni burda sen kimsin lan ayaa yapıyo sende falla gocam çalışcam dion.Valla büyük konuşmiim ama böle bişi bana olsa ya o hoca yada ben sağlam çıkamam dershaneden.Belki de ikimiz de çıkamayız:) Çok şükür liseye geçtiimden beri bir tek hoca bile bu tarz dayılık(!) yapamadı bana eh lise bitti diploma notum 3.35 hahaa olacak o kaddar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 haklı yanı banada hoca ole bısey dedırtmem yanı o lafı yedıtrırım ole ınsanı ezmeye hız kımsenın hakkı yok[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 alayi boyle bu anne & babalarin. hele erkek cocuklari icin baba'lar i$kence, hic anlayi$ yok. eski kafa devam ediyo bir cogu. sux![hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ya onlarda bizleri düşünüyo iyiliğimizi istiyolar ama dersanelerin böle gıcıklıkları oluyo..bnde her deneme sınavında sonuncu sıralarda oluyodum bi saat dır dır dır başımın etini yiyolardı ama allahtan annemde eskiden dersleri çok iyi olmadığından beni anlıyo o yüzden dersaneden çıkarmıştı bni parayıda geri aldık.genelde anlayışlı olmasına rağmen en çok annem bağırır bana babam üvey olduğundan pek fazla bana ses çıkarmıyo.bnde ders çalışmayı hiç sevmiyorum çalışamıyorum sıkılıyorum ve özel bi durumum olduğundan dolayı üni. konusunda rahatım (yanlış anlaşılmasın öle torpil fln yok) ama bnce sen fazla kafana takma bunları eğer çok bunalırsan git babanla konuş yada babanla fazla samimi diilsen annenle konuşmayı deneyebilirsin[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar