Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 aranizda ulkemizde unlu Italyan Filozof Machivaeli'nin kitaplarini Istanbulda nerede bulabilecegimizi bilen var mi? varsa yardimci olabilir mi?.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Felsefe bolumu olan buyuk kitapcilar (remzi fln) verya sahaflarda kesinlikle vardir.[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 makyavelli filozoftan ziyade politikacidir ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 politikacidir ama kitaplari genelde tarih ya da felsefe bolumlerinde satiliyo :) edit: normalde siyaset vs adi altinda olmasi gerekir ama deil genelde edit 2: bi de http://gutenberg.net/browse/IA_M.HTM adresinden indirebilirsin ingilizce olarak ama [Bu mesaj edi tarafından 09 December 2003 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj edi tarafından 09 December 2003 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ben makyavellinin pust oldugunu dusunuyorum[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ben dusunmuyorum, adam o zamanin italyasinda ne gorduyse yazmis, bunlar bunlar basarili oldu demis, ben olsam oyle yapardim dememis ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 du$unceleriniz cok yanli$. bence Machiaveli cok zeki bir filozof'tur. guc kazanmak ve du$manlari atlamak icin olum taklidi yapmayi savunan bir ki$iligin salak olmasi beklenemez tabi :) kitabin internette bir kac bolumunu bulup okudugumda gercekten cok etkilenmi$tim. (The Art Of War: Book One ve Book Two).[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 devlet yonetiminde gerekirse yolsuz metotlara basvurmayi oneren bir sahis, dupeduz pusttur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: unity100, 09 December 2003 17:33 tarihinde demiş ki: devlet yonetiminde gerekirse yolsuz metotlara basvurmayi oneren bir sahis, dupeduz pusttur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com o zaman bizim hukumet'e ne demeli? :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bizim hükümete laf yok. negzel iran yapacaklar.neyse forumlarda siyaset yasak. bide üstteki mesaja quote yasak[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar