shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 blind guardian-hansi kürsch[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 mikael âkerfeldt james keenan maynard chino, sesi çok hoş ama sözleri boş genelde heh sting michael stipe[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 popstar adayi - bayhan manyak ses var herifde[hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 deamon öldürdün beni ahuhah, yerlere düştüm[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: horacegoesskiing, 29 November 2003 22:21 tarihinde demiş ki: billy holliday loreena mc kennitt james maynard(tool) kevin moore(DT, ChromaKey, OSI) roger waters, richard wright(PF) Nick Cave Tom Waits Serj Tankyan(SOAD) daha bisürüsüne haksızlık ediyorum bu şekilde postlamakla ama...[hline] ..scripta manent +1 biz ne kadar benziyoruz birbirimize kendimden bir şeyler bulyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 manyak ses var kasedi ciksin alacam valla hele kis gunesinimi ne soleylemis manyak guselmis felan alacam kasedini bayhan yonetir[hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ehehe bayhandan death vokal yaptığı bi albüm beklioruz:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 James Keenan Maynard (Tool,A perfect Circle) Tarja (Nightwish) Amy Lee (Evanescence) Katatonia (Eski ve Yeni vocalleri) Ps : Katatonia'nın eski vocal'i şimdiki Opeth'in vocalidir.Sonra Opeth'in vocal'i olacak adam gruptan ayrılır.Onun yerine davulcu vocal'e geçer. Tadımlık şarkılar Maynard - A perfect circle - weak and powerless , Tool - Sober Tarja - Ever Dream Amy Lee - Going Under Katatonia - Brave Murder Day (Eski) Sleeper (Yeni)[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Rocky Votolato - waxwing Jon Snodgrass - armchair martian Joey Cape - lagwagon[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 mikael akefeldt (opeth) hansi kürsch(bg - d&w) James Hetfield (metallica) Axl Rose(Guns N Roses) Kurt Cobain(Nirvana) aslında bi kaç tane daha "bunu eklemesem ayıp olur" dediğim var ama bunlar da yeterli. Özellikle axl ı ve kurt ü nası yazmadınız daha önceden inanamıyorum. =) Bir de vokal olarak Steve Vai nin gitarı diyorum(anlayan anladı =))[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ya çoğu söylenmiş zaten ben de eskilerden bişey ekliyim.. Leonard Cohen => O kadar hüzünlü şarkılar anacak öyle bi sese yakışır...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 aa bende kurt cobain i unutmuşum[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ville valo(him)-ben vala " i've crossed oceans of wine to find you" şarkısındaki vokale hastayımdır ama hepsi süper bence, billy corgan(smashing pumpkins,zwan)-çok iyi vokal yaptığını düşündüğüm şarkı sözleriyle müziğiyle tanıştığımda hayatımın değiştiği kişilik, yazık 90 ları kaçırdım :) maynard(tool,apc)-çok hastası olduum bi kişilik daha, vokalinde bu kadar güzel duygu anlatabilen bi adam görmedim, kurt cobain(nirvana)-belki çok iyi süper değildir vokali bilemem ama hayatını şarkı sözlerine dökmesi filan etkiledi vala[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mikael Stanne-D.T özellikle "Projector"deki clean vokalleri:)) Vincent Cavanagh-Anathema Matthew Barlow-ex.Iced Earth:) Ville Laihiala-Sentenced(Noone there..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 The Doors-Jim Morrison Light my Fire ve The End'deki performansı...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Within Temptation'un ablasinin adi neyi, bi onu ekleyebilirim, bi de Freddie Mercury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enoch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 craddle of filth - Dani filth manowar - Eric Adams therion - Marika Schonberg[hline]Still, Caine knew what he must do, and a young man named Enoch, who was the most beloved of Seth's kin, begged to be made Son to the dark Father. And Caine, mindful though he was of Uriel's words, seized Enoch, and wrapped him in the dark Embrace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 alice in chains ve mad season'ın solisti layne staley (bkz. mad season-wake up) jeff buckley(!) within temptation'dan sharon den adel (ice queen'i dinlerken insanın ağzı açık kalır adeta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 unutmuşum bi de massive attack-elizabeth fraser (teardrop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Blackmore's night in vokalisti ve sarah brightman tabii[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Aaron Stainthorpe - My Dying Bride Daniel Gildenlöw - Pain Of Salvation Thom Yorke - Radiohead gerisini sölemi$ koçlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Tool - Eulogy Tool - Parabola Tool - Stink Fist Tool - Sober Tool - You Lied Tool un bütün şarkıları benim için öle aslında ama APC - Brena APC - Orestes APC - The Noose APC - Weak and Powerless Deftones - Passenger Deftones - Digital Bath Deftones - Change The Cure - Lovesong DT - Space Dye-Vest (labrie her ne kadar gözümde türkücü olsada) Pink Floyd - Hey You Pink Floyd - Wish You Were Here albümünün 2. şarkısı adı aklıma gelmedi bi türlü =) Rainbow - Temple Of The King (heralde dionun her vokali için aynı şey geçerli ama bu şarkı ap ayrı) Opeth - To Bid You Farewell daha çok var ama aklıma ilk gelenleri yazdım =)[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: LeftF13LD, 10 December 2003 22:05 tarihinde demiş ki: Tool - Eulogy Tool - Parabola Tool - Stink Fist Tool - Sober Tool - You Lied Tool un bütün şarkıları benim için öle aslında ama APC - Brena APC - Orestes APC - The Noose APC - Weak and Powerless Deftones - Passenger Deftones - Digital Bath Deftones - Change The Cure - Lovesong DT - Space Dye-Vest (labrie her ne kadar gözümde türkücü olsada) Pink Floyd - Hey You Pink Floyd - Wish You Were Here albümünün 2. şarkısı adı aklıma gelmedi bi türlü =) Rainbow - Temple Of The King (heralde dionun her vokali için aynı şey geçerli ama bu şarkı ap ayrı) Opeth - To Bid You Farewell daha çok var ama aklıma ilk gelenleri yazdım =)[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist koç bildiğin şarkıalrı değil vokal yazcaktn.. ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 David Coverdale > Whitesnake ::glamin kralıdır James LaBrie > DT ::ne desem boş dinlemek lazım Dirk Thurisch > AngelDust ::insanı kendi sesinden nefret ettiriyo Freddy Mercury > Queen ::onun gibisi bi daha gelmez Goran Edman > Y.Malmsteen[Fire&Ice] ::ısrarla dinleyiniz George Michael ::üstad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 daniel gildenlow kraldır bu arada bıllıe hollıday cılara selam gondermek ıstıyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar