Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Şarkı sözleri dilinden dökülürken tüylerimizi diken diken eden vokalistler vardır ya hani , bazılarını şuraya da yazalım diyorum da herkes etkilensin , kültür sahibi olsun. Solo albümleri olmasına gerek yok bir gruptan ismi ile olursa daha iyi olur ben başlatıyorum :p The Gathering - Anneke Evanescence - Amy Lee[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bu arada topic için özür dilerim :p kötü bir espriydi tabi.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Nightwish--Karının adını unuttum :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
metboy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 pauhuah ultrapsycho :) evet bencede nightwish[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Nightwish -- "Tarja" Ablamız. Sinirli Oldugum zmnlarda da Slipknot'tan Corey Taylor ilaç gibin gelir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Nightwish'ten Wishmaster şarkısı güzeldir...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 oha abi ne alakası var aeufısdg[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 peki cradle of filth - sarah filth[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: UltraPsycho, 29 November 2003 20:44 tarihinde demiş ki: Nightwish'ten Wishmaster şarkısı güzeldir...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Nightwish'in bi sürü şarkısı güzeldir. Taparız :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 walla jonathan ı herkes beenmez ama çok hissederek söyler siz de hissetmek isterseniz hissedersiniz bence.. dvd sinde bir video da kayıtta söylerken adam salya sümük aglıo bu da anlamak isterseniz adamı çok süfer oluo bence.[hline]bornozlu canavar
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Deamon o ağladığı şarkının adı "Daddy" mi?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
arc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mikael Akerfeldt - Opeth - Bloodbath vs.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Natural Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hansi kürsch-blind guardian tek geçerim en sewdiğim vokalisttir. akerfeldt'in de clean vokalleri çok çok güzel.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 billy holliday loreena mc kennitt james maynard(tool) kevin moore(DT, ChromaKey, OSI) roger waters, richard wright(PF) Nick Cave Tom Waits Serj Tankyan(SOAD) daha bisürüsüne haksızlık ediyorum bu şekilde postlamakla ama...[hline] ..scripta manent
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 matt barlow - iced earth eski, tam dediğin gibi tüylerim diken diken olur(du), yerine tim owens gelio ayrıca tabii ki nightwish - Tarja Turunen[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! [Bu mesaj -Legendary- tarafından 30 November 2003 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 johnny cash, o ne kadife bi ses tonudur chris cornell, solo albümü var euphoria morning güzel[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 efenim şimdi horace+1 +: dave gilmour-fekat sadece high hopes ve poles apartta.... sonraaa thom yorke'u es geçmişiniz inicektim ben... bence morrisonda bi radde tiken ediyo insanı cobain dayı... Ula az daha unutuyodum Eddie Veddder ve Robert Smith nerde peki?unutmuşunuz yakıştıramadım!!! ha axll roseda doğal distorted sound sahibi biri,arada diken ediyo insanı...
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Stuart Staples -> Tindersticks vokalisti mukemmel sesi vardir kadife ses bu olsa gerek Michael Stipe ->R.e.m, cok severim sesini Dave Matthews -> Dave Matthews Band, bu adamin sesi iyi baya ozellikle soulive grubuyla olan sarkisinda baya iyi anlasiliyo Iggy Pop -> In the deathcar, we're alive Sinead o'connor yine harika Tracey Thorn -> Everything but the girl vokalisti, huzunlu bi ablamizdir Dolores O'Riordan -> Cranberries Tori Amos -> baya baya iyidir[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Eddie Vedder -> pearl jam, cok dinlersem adamin sesi beni boguyo ama sesi gucludur iyidir fln.. Dot Allison sesi kadar yumusak ve guzel bi kadin vokaldir, istanbul massive attack konserinde o serin havada gobegi acik sarki soylerken usumuyomu diye dusundurtmustu beni[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 1- king diamond (mercyful fate) 2- shagrath (dimmu borgir) 3- sarah (önce therion sonra cof)[hline]a.k.a "bay bomba"
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Pink Floyd sayilmis (ticking away, the moments that make up a dull day, you fritter and waste the hours in an off hand way :)) Tarja Turunen soolenmis Mikael Aekerdfelt soolenmis Hansi soolenmis hmm Anathema - Alternative 4 ve Eternity albumlerindeki sesiyle Vincent (lost control, suicide veil, eternity, alternative 4) onun disinda Chris Cornell in sesi cok iyidir (Audioslave, Soundgarden) Katatonia nin vokal (adini unuttum)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: Head, 29 November 2003 20:09 tarihinde demiş ki: The Gathering - Anneke [hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Anneke 1 tane ilk dinlediğimde eriyip bitmiştim Lise 1 di sanrm arkadaş geldi bak hollandalı grup dedi dinle dedi öle başladk dsdsds Not: Hollanda manyaklı warda bende.. Nightwish - Tarja komik gelcek ama Opeth - Mikael bu herifin seside çok etkilio beni... Anathema nın bazı şarkılarndaki kadın back-vokal Dark Tran nın gene bazı şarkılarndaki back vokaldeki kadın[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 STING! STING! STING! love is the sevent wave STING! STING! STING! STING! send your love STING!STING! STING! Russians STING! mad about you STING! STING! shape of my heart STING! STING! fortress around your heart STING! STING! STING! FragileSTING! STING! STING! she is too god for meeSTING! STING! STING! fields of gold STING! STING! STING! STING![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Öne çıkan mesajlar