Hotkey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 sorum su tek cd ile iki account actirmak mumkunmu ve mumkun ise ayni anda ayni galaxie e login olunabiliyormu acaba? saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 aynı serverda iki account açtırabilirsin tek cd de olur ancak bir tane accountu birinden satın alman lazım. Aynı anda ikisini de açabilirsin bu arada ama kesinlikle oynayamazsın aynı anda. yani birisi önce birisi sonra şeklinde olur. yinede onu da tavsiye etmiyorum bilgisayar crash oluyor bazen. Tabii bu arada bunu yapmak için bir de script yazman lazım. User.cfg diye bir dosya açman ve içinde allowmultiplePlayers=2 veya =true yazman lazım. üstüne de [SWGClient] yazman lazım. Yani anlayacağın gereksiz saçma ve zor bir iş onun yerine iki account alıyorsan iki bilgisayar almanı ve beraber kullanmanı öneririm daha iyi oluyo :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotkey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: sgecca, 11 December 2003 14:31 tarihinde demiş ki: aynı serverda iki account açtırabilirsin tek cd de olur ancak bir tane accountu birinden satın alman lazım. Aynı anda ikisini de açabilirsin bu arada ama kesinlikle oynayamazsın aynı anda. yani birisi önce birisi sonra şeklinde olur. yinede onu da tavsiye etmiyorum bilgisayar crash oluyor bazen. Tabii bu arada bunu yapmak için bir de script yazman lazım. User.cfg diye bir dosya açman ve içinde allowmultiplePlayers=2 veya =true yazman lazım. üstüne de [SWGClient] yazman lazım. Yani anlayacağın gereksiz saçma ve zor bir iş onun yerine iki account alıyorsan iki bilgisayar almanı ve beraber kullanmanı öneririm daha iyi oluyo :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse reply zaten 2 makine var evde ama korkuoz denemeye 1 senelik acc um var benim iptal olur diye o yuzden denemedik ayni key le iki acc actirmayi onu soruodum ben. Yani tekrarliyayim sadece tek oyun cd si ile ayni yerdeyiz iki makinemiz var ikimizde eclipse girebilirmiyiz sadece uyeelik alsak yeni bir tane daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 evet abi bende de bir cd iki bilgisayar var onemli olan account ismi. ben evde ikisinden de aynı cd ile bağlanıyorum.[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Aynı key ile 2 account açamazsınız ama aynı account ile aynı anda 2 ayrı serverda oynayabilirsiniz belki, 2. pc yede swg kurup bi deneyin.[hline]Usta - Master Architect & Artisan ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 sonuç olarak aynı keyden kastına bağlı aynı oyunu iki bilgisayara da yükleyip account isimlerin farklı ise oluyor. eğer farklı diilse zaten kabul etmez sonuç olarak sen ikinci accountu birinden almayacak mısın?? Bu durumda sadece accountu alman yeter. yani sadece username ve şifreyi al oyunu almana gerek yok. eğer kimseden account almıycam diyorsan zaten iki account bir oyunla alamazsın da :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotkey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: sgecca, 11 December 2003 15:07 tarihinde demiş ki: sonuç olarak aynı keyden kastına bağlı aynı oyunu iki bilgisayara da yükleyip account isimlerin farklı ise oluyor. eğer farklı diilse zaten kabul etmez sonuç olarak sen ikinci accountu birinden almayacak mısın?? Bu durumda sadece accountu alman yeter. yani sadece username ve şifreyi al oyunu almana gerek yok. eğer kimseden account almıycam diyorsan zaten iki account bir oyunla alamazsın da :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse ok zaten olmadi cok kolay bi seiklde anlamis oldum zaaaaart bu key kullanimda dedi ben new account yapmaya calsimistim da ondan ok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar